Sport acasă: 4 trucuri care te motivează pe loc, de la un antrenor personal

Ai început să faci sport pe durata autoizolării, iar acum ești distrasă de alte activități?
Pe timpul starii de urgenta, foarte multe persoane s-au apucat de antrenamente acasa, din nevoia de miscare si endorfine. Acum, cand autoizolarea nu mai este impusa prin lege, la fel de multe persoane au inceput, treptat, sa renunte la sport.

Daca iti doresti sa pastrezi sportul in viata ta, pentru a te bucura in continuare de beneficiile sale, poti apela la mici trucuri care te ajute. Iti recomand programul Body Balance cu Andreea Raicu si Florin Cujba, pentru ca e bine structurat si te ajuta sa te tii de treaba:

Cum sa ai motivatie pentru sport si dupa autoizolare?


1.
Gandeste-te din nou la obiectivele tale


Daca vrei sa ai motivatie pentru sport, este esential sa ai un obiectiv clar. In cazul in care nu stii raspunsul la intrebarea „de ce vrei sa faci sport?”, nu vei putea sa sustii acest obicei pe termen lung.

Astfel, ia-ti timp pentru a reevalua motivatia ta. Ce anume te incanta cel mai tare? Vrei sa ai un corp fit, iti place senzatia de putere si incredere pe care ti-o ofera antrenamentul?

Oricare ar fi cazul, gandeste-te la scopul tau atunci cand nu ai chef sa faci miscare.
Acesta iti va oferi energie si entuziasm de fiecare data!

2. Creeaza-ti un spatiu special pentru rutina de fitness

Daca pana acum ai improvizat cand vine vorba de spatiu si echipament, este timpul sa treci la lucruri serioase.

Daca vrei sa pastrezi antrenamentele in rutina ta, motivele precum „nu am loc” sau „trebuie sa reorganizez livingul pentru a intinde salteaua” iti vor sta in cale. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod