5 zodii care vor termina luna august în lacrimi amare

Se anunță vremuri tulburi pentru cinci dintre nativii zodiacului.
Sfârșitul lunii august vine cu multe provocări pentru aceste zodii, iar tot ce pot să facă este să își adune forțele și să se îmbărbăteze. Gemenii și Capricornii nu stau bine deloc la capitolul dragoste, Balanțele vor suferi pierderi financiare, iar Scorpionii și Berbecii vor primi vești îngrijorătoare.

Gemeni.
Ultimele luni au fost ca un carusel emoțional pentru tine și simți că ai ajuns în punctul în care nu mai știi pe ce drum să mergi. Partenerul este necooperant, iar susținerea din partea lui lipsește cu desăvârșire.
La finalul lui august este posibil să fii trădat, mințit sau înșelat, iar acesta ar putea să fie motivul unei separări iminente. Sfărșitul verii este un moment de răscruce pentru tine și este timpul să iei cele mai bune decizii pentru tine și să renunți la oamenii care nu merită absolut deloc atenția și timpul tău. Aceasta este doar o lecție.

Capricorn. Oricât de mult ți-ai dori, el nu pare să își dorească o relație acum. Ați petrecut momente frumoase și te-ai îndrăgostit, însă tu ai nevoie acum de mai multă stabilitate în viața ta.
Încercările tale de a-l face să vrea ceva serios au eșuat, iar la finalul lui august vei primi lovitura de "grație". Cel mai trist este că se va despărți de tine printr-un simplu SMS și nu față în față. Probabil că lipsa curajului a fost și unul dintre motivele pentru care nu a vrut să se implice total în relație și tu nu vrei un partener neasumat, nu-i așa? Citește continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod