Slăbeşte rapid: 5 exerciţii de făcut în parc

A venit vara şi încercăm să petrecem cât mai mult timp afară, să ne bucurăm de soare. Este momentul să limităm numărul de antrenamente la sală şi să facem cât mai multă mişcare în aer liber, în parcuri. Este mai sănătos şi mult mai distractiv. Iată 5 exerciţii eficiente pentru modelarea siluetei care pot fi efectuate în natură.
1 din 6

Exerciţiul 1

Acest exerciţiu este recomandat persoanelor care doresc să-şi lucreze musculatura de la nivelul pieptului, umerilor şi abdomenului.

Cu picioarele uşor depărtate, la aproximativ un metru în spatele unei bănci, apleacă-te în faţă şi sprijine-te cu mâinile de spătarul băncii. Păstreză corpul în poziţie dreaptă şi efectuează flotări, aprăpiind şi depărtând pieptul de bancă. În timp ce te depărtezi pieptul de bancă, ridică mâna dreaptă şi adu-o la umârul stâng. Revin-o apoi în poziţia de start. Repetă apoi şi cu mâna stângă. Efectuează câte 12 repetiţii pentru ambele mâini.

 

Sursă foto: www.fitnessmagazine.com

MAI MULT DESPRE: kilograme, slabit, exercitii, fitness
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Popa Liviu Dorel pe 3 Iun 2011, 06:29
    5 exercitii care te slabesc rapid

    Consider ca mult mai eficiente sunt cruch-urile directe si inversate !De asemenea morisca, (rasucirea cu atingerea varfului picioarelor)! 4 seturi de crunch-uri(atat directe cat si inversate si morisca-30 repetari fiecare set) si poti arunca in fiecare zi intre 500 si 1000 g de grasime bruta. Daca mai asociezi si 4 seturi de flotari (30 repetari) rezultatele sunt garantate, depinde doar de tine cum reusesti sa conservi rezultatele !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod