Scapă de grăsimea de pe brațe cu aceste trucuri simple!

Cu toții știm cât de urât arată grăsimea pe brațe! Dacă nu te simți bine atunci când porți o rochie cu bretele sau fără umeri, acesta poate să fie un motiv suficient să încerci să schimbi ceva.

Iată cum poți să scapi de grăsimea de pe brațe în 5 pași simpli:


Fii motivată!

Pune-ți la vedere o rochie fără umeri pe care să o ai tot timpul în fața ochilor. Acest lucru te va ajuta să ai mai multă voință, pentru că poți vedea tot timpul progresele.


Regim alimentar

Este important să ai o dietă sănătoasă care să nu conțină carbohidrați. Motivul este simplu: grăsimea stocată de organism este formată din carbohidrați care se găsesc deja într-o cantitate prea mare. Deci, poți să folosești rezerva deja acumulată, înainte de a începe să slăbești.

Pentru a reduce nivelul grăsimii de pe brațe, regimul tău alimentar ar trebui să conțină multe proteine (65%), o cantitate medie de grăsimi (30%) și foarte puține zaharuri și carbohidrați.


Bea apă!

Apa contribuie la eliminarea tuturor toxinelor care îți îngreunează metabolismul. Dacă bei 2-3 litri de apă în fiecare zi vei reuși să reduci nivelul toxinelor din organism și să ai brațe tonifiate.


Fă sport!

Dacă vrei să reduci nivelul grăsimii de pe brațe, atunci va trebui să muncești pentru asta. Iată trei exerciții care te vor ajuta să-ți atingi țelul:

Flotări
Sunt excelente pentru începutul antrenamentului, contribuie la reducerea nivelului de grăsime de pe piept și de pe brațe și spate.
Dacă ți se par prea grele, la început poți face flotările sprijinită pe genunchi. Începi cu un set de 10 flotări și fă 10 seturi. După ce te obișnuiești, poți să mărești numărul de seturi.


Antrenament cu gantere
Pentru acest exercițiu vei avea nevoie de greutăți. Întinde-te pe spate, pe jos sau pe o bancă, ia două gantere și ridică-le spre tavan, ținându-ți mâinile aliniate cu restul corpului și apoi coboară-le încet jos. Repetă de 12 ori acestă mișcare și încearcă să faci 3 seturi de câte 12 mișcări. 


Jumping Jacks
Deși este mai mult un exercițiu de cardio, acesta include și mișcări coordonate ale mâinilor și picioarelor.
Va grăbi procesul de ardere a grăsimilor de pe brațe. Încordând abdomenul și mușchii gluteali, sări ușor, depărtând picioarele în aer și, simultan, ridicând brațele desupra capului, aducând palmele aproape una de cealaltă. Aterizează ușor, pentru a nu pune o presiune mare asupra genunchilor. Fă câte 3 serii de câte 1 minut fiecare.


Lucruri pe care trebuie să le eviți!

Mai jos sunt câteva lucruri pe care trebuie să le eviți, orice s-ar întâmpla. Altfel, șansele de reușită devin foarte mici: alcoolul, prea multă sare sau prea mult zahăr, mâncarea fast-food, fumatul și băuturile carbogazoase.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod