Răsfăț și îngrijire de excepție: cele mai frumoase SPA-uri din Europa

Deși în ultimii 20 de ani s-au plasat pe locul doi după centrele asiatice de relaxare și revitalizare, cele mai frumoase SPA-uri din Europa s-au transformat în destinații tot mai solicitate. Îți oferă un decor aparte în care poți obține un aspect întinerit al pielii, îți vei recontura silueta, vei uita de stres și vei redescoperi ce înseamnă răsfățul complet.
Fitness-ul, tratarea ridurilor sau a altor afecțiuni dermatologice și reconturarea zonelor problematice ale corpului se pot realiza simultan dacă vei alege să vizitezi unul dintre cele mai frumoase SPA-uri din Europa. Locațiile unice în care sunt plasate, peisajul impresionant și facilitățile pentru efectuarea tratamentelor tradiționale sau moderne vor transforma această experiență într-un sejur de neuitat care îți permite să dezvălui cea mai bună versiune a ta.

 
Iată care sunt cele mai frumoase SPA-uri din Europa:

 
1. Acquaforte Thalasso SPA, satul Forte, Italia

Acest SPA se află în Sardinia și este cunoscut pentru piscinele cu o concentrație ridicată de apă sărată folosite pentru talasoterapie. Sunt plasate într-o grădină tropicală, astfel încât culorile florilor și intensitatea nuanțelor de verde te vor motiva pentru a te bucura din plin de sejurul tău. Testează fiecare piscină și experimentează masajul creat de jeturile de apă, care alternează cu pulverizări fine. Temperatura piscinelor variază între 3 și 20°C. 
Rezultatul acestui tratament este relaxarea imediată pentru că apa elimină complet starea de oboseală și greutate.
Acest SPA este foarte solicitat de sportivii care se află într-o perioadă de recuperare, oferind o soluție utilă pentru revitalizarea și refacerea țesuturilor și a mușchilor afectați.
În afară de gama variată de tipuri de masaj care include și stilul watsu, Acquaforte Thalasso SPA este printre puținele centre care oferă ședințe de yoga antigravitațională. Dacă te interesează întinerirea feței să știi că vei putea beneficia de tratamente complexe, care cuprind măști, masaj și injecții cu Botox.

 
2. Clinica La Prairie, Clarens-Montreux, Elveția

Localizată pe malul Lacului Léman, Clinica La Prairie este un centru de lux renumit la nivel mondial, cu tehnici avansate pentru protecția frumuseții și a sănătății. Serviciile oferite includ chirurgia ortopedică și cosmetică, precum și terapiile specializate în domeniul dermatologic, ginecologic și pentru bolile cardiace. Are unul dintre cele mai apreciate centre pentru susținerea trecerii la menopauză din Europa, precum și o clinică stomatologică cu dotări moderne, care oferă tehnici de recuperare funcțională și estetică.
De asemenea, „meniul” clinicii cuprinde o selecție vastă de tratamente cosmetice pentru netezirea, reducerea adâncimii sau eliminarea completă a ridurilor.

 
3. Gleneagles, Perthshire, Scoția

Este una dintre cele mai impresionante stațiuni pentru golf de pe planetă, posedând 3 trasee faimoase (printre care și PGA Centenary Course), dar acesta nu este singurul punct de interes în Gleneagles. 
În această locație vei descoperi un SPA în stil glamour, îmbrăcat în catifea, cu o lumină impresionantă care contrastează cu strălucirea șemineurilor și a covoarelor cu aspect de blană. Te poți relaxa pe șezlonguri sau canapelele confortabile, toate realizate în nuanțe de bronz, purpuriu și ciocolată neagră.
Ai la dispoziție 60 de terapii eficiente pentru îngrijirea feței și a corpului, precum și un meniu wellness. Espa Life, noul stil alimentar promovat de acest SPA, folosește o îmbinare între naturopatie, fizioterapie, evaluarea rezistenței fizice, nutriție și acupunctură pentru a trata orice inconvenient estetic sau problemă de sănătate la nivel profund.

 
4. Viva Mayr, Lacul Worth, Austria

Pe malul Lacului Worth din sudul Austriei, în apropierea orașului Klagenfurt, vei găsi SPA-ul Viva Mayr, dedicat stimulării digestiei, eliminării toxinelor și creării unui echilibru pe termen lung pentru prevenirea problemelor de sănătate sau dermatologice.
Tehnicile folosite în acest centru pornesc de la principiile dr. Franz Xavier Mayr, care era convins că digestia adecvată este baza sănătății. Aici vei învăța cum să mănânci corect pentru a  preveni afecțiuni grave și a avea un ten cu aspect neted. Ziua va începe cu o doză de săruri Epsom, iar meniul va include zeamă de oase și destul de rar ouă sau cartofi. Fiecare înghițitură trebuie mestecată de 40 de ori și vei primi recomandări personalizate care pot include masajul, drenajul limfatic, îmbăierea alternativă în apă fierbinte și rece sau colonhidroterapia.

 
5. Palatul Capri, Anacapri, Italia

Cu o priveliște magică spre marea de culoarea safirului, acest SPA de lux din estul Italiei îți va oferi multă relaxare. Este renumit pentru Scuole delle Gambe (Școala Picioarelor), unde se aplică o metodă brevetată unică în lume pentru a vindeca varicele și venele umflate.
Se combină substanțele cu acțiune izotonică precum escina, gingko biloba și cafeina cu magneziu, potasiu sau litiu, cu o acțiune astringentă și dilatantă. De asemenea, se alternează temperatura apei între 18 și 40°C.
Acest SPA este frecventat de modele și sportivi de top precum Roger Federer sau Cristiano Ronaldo.

 
6. Castel Monastero, Siena, Italia

Imaginează-ți un han din secolul al XI-lea, cu încăperi și apartamente așezate asemenea unui castel. În această incintă vei putea beneficia de tratamentele specializate create sub indicațiile dr. Mosaraf Ali, medicul Prințului Charles, al lui Tommy Hilfiger și al Claudiei Schiffer, precum și de meniul special creat de Gordon Ramsay.
3 piscine în aer liber și 2 piscine interioare completează atmosfera SPA-ului, în care poți opta pentru o varietate de proceduri pentru a arăta și a te simți extraordinar. Pentru crearea tratamentelor personalizate se utilizează un mix de naturopatie, tehnici ayurvedice și proceduri medicale moderne. De asemenea, poți opta pentru programele specializate de 3 sau 7 zile, selectând ca obiectiv slăbirea, detoxifierea sau revitalizarea.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod