Motivul pentru care nu îți place să faci sport și cum să îți găsești antrenamentul potrivit

Ți-ai tot propus să faci mai mult sport, dar încă nu s-a întâmplat minunea?
Unele persoane au o atractie deosebita spre un stil de viata activ. Adora sa fie in continua miscare, iubesc drumetiile si nu merg niciodata cu autobuzul, ci doar pe jos sau pe bicicleta. Daca nu te regasesti in aceasta descriere, s-ar putea sa crezi despre tine ca pur si simplu nu iti place sa faci sport.

Fie ca ai incercat sa mergi la sala mai mult de o luna si ai esuat sau nici macar nu ti-ai facut curaj sa iti faci un abonament, stim ce simti. Totusi, suntem aici sa iti spunem ca motivul pentru care nu iti place sa faci sport este mult mai simplu decat crezi.
Pur si simplu, nu ai gasit inca un tip de antrenament potrivit pentru tine!
Cum sa iti gasesti antrenamentul potrivit in functie de personalitatea ta:

Daca esti o fire vesela si iti place dansul…


…s-ar putea sa te plictiseasca teribil antrenamentele statice, cu o serie limitata de miscari si multe repetitii anoste. Poate chiar din acest motiv urasti sa mergi la sala, unde nu te poti manifesta in voie, pe ritmul muzicii date la maximum.

Daca vrei sa faci sport mai des pentru a te mentine in forma, incearca o rutina bazata pe antrenamente cardio care implica dans, precum zumba, aerobic sau step.
Ba chiar poti cauta antrenamente online create pe melodiile tale preferate. Acest lucru te va motiva de fiecare data sa faci miscare! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod