MASAJUL FITNESS – cea mai nouă tehnică de masaj, acum la Lady Fit!

Ce este masajul fitness? Cea mai bună combinație între pilates și masaj anticelulitic, fiind aplicat în poziții de izometrie segmentară (contracție statică, ceea ce, pe de o parte, îți

Ce este masajul fitness?

Cea mai bună combinație între pilates și masaj anticelulitic, fiind aplicat în poziții de izometrie segmentară (contracție statică, ceea ce, pe de o parte, îți va pune mușchii la treabă și îți va oferi un output caloric de 300-400 kcal/h și, în același timp, reprezintă o excelentă cale de atac împotriva celulitei localizate sau fibroase). Acest tip de masaj este un tandem între clientă și terapeută, ambele fiind implicate în efectuarea manevrelor de terapie. Rolul masajului este de a accesa strict stratul adipos localizat inestetic și regiunile cu celulită fibroasă, rezistentă la celelalte tipuri de tratamente.

Faptul ca este o terapie care se efectuează pe mușchii încordați permite pe de o parte îmbunătățirea tonusului muscular datorită contracțiilor statice ce se desfășoară pe durata întregului masaj (consum caloric de până la 400kcal/h, deoarece contracția izometrică este cea mai eficientă din punctul de vedere al consumului caloric și cu cele mai mari beneficii pt articulații, deoarece nu există impact asupra capsulei articulare), iar pe de altă parte permite accesul direct la zonele afectate de celulită, permițând netezirea rețelei de elastină, cu efect direct de reducere a aspectului de coajă de portocală și mobilizarea grășimii din depozitele adipoase corporale, care pătrunde în circuitul sangvin și este consumată de către organism pentru a așigura energia necesară contracției izometrice.

Când se văd rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile după primele 4 ședinte, iar o tenșiune musculară ușoară se va “instala” încă după primul masaj, ca o mărturie a eficienței acestui tip de terapie.

Pentru a interveni eficient împotriva celulitei fibroase, recomandăm pentru primele 2 luni un număr de 10 ședințe de masaj fitness, împreună cu o dietă alimentară ușoară.

Practicarea antrenamentelor LadyFIT în acest interval vă va îmbunătăți rezultatele, dar nu sunt neapărat necesare. Pentru a optimiza rezultatele terapiilor corporale, discutați cu terapeuta dumneavoastră despre cel mai potrivit mix de proceduri care vă este indicat și luați legătura cu Cori pentru consultanță în ceea ce privește un stil de viață sănătos.

Profită de oferta lunii octombrie! Poți beneficia de un masaj de 55 de minute la prețul de 50 de lei la abonament și 65 de lei o ședință separată!

Cori Grămescu
Lady Fit: Str.

Baratiei nr. 35, parter, sector 3, Bucuresti (langa magazinul Cocor)
Tel: 021-311.10.95, 0726 438 348

www.ladyfit.ro

cori-gramescu
cori-gramescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod