În cât timp te transformă fitnessul? 20 de persoane înainte şi după ce au început să facă sport

Atunci când se hotărăsc că vor să facă sport şi se decid să meargă la sala de fitness pentru a-şi tonifia corpul, oamenii au de multe ori aşteptări nerealiste.

Ar vrea să vadă transformări radicale după numai câteva săptămâni, iar dacă nu au obţinut rezultatele la care visau, de multe ori renunţă.

Dar perseverenţa este întotdeauna cheia succesului şi o demonstrează şi persoanele din aceste imagini. Fotografiile realizate înainte şi după ce au început să facă sport arată transformarea uluitoare pe care o produce fitnessul asupra corpului.

Deşi oricine îţi doreşte muşchi perfect tonifiaţi şi "pătrăţele" pe abdomen, sunt puţini cei care ştiu câtă muncă implică şi în cât timp poate fi realizat acest lucru.

Sportul nu este esenţial doar pentru cei are vor să slăbească, ci şi pentru cei care vor să se îngraşe.

Atunci când muşchii sunt lucraţi, creşte masa musculară şi odată cu ea şi greutatea corpului. Iar transformarea este de obicei uimitoare.

Descoperă 20 de persoane care s-au transformat radical după ce au început să facă sport.

Foto: boredpanda.com

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cornelia pe 9 Aug 2022, 19:17
    Slăbire

    Cât mai multă slăbire.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod