Exercitii coapse

Cum să scapi de grăsimea de pe coapse? 5 exerciţii eficiente

Exercitii coapse
Credit foto: popsugar.com

2. Planşa cu săritură

Acest exerciţiu combină planşa cu o săritură. Planşa este cel mai bun exerciţiu pentru partea de sus a corpului, deoarece lucrează musculatura mâinilor, a abdomenului, a spatelui şi a umerilor. Prin adăugarea acelei sărituri cu picioarele depărtate vei lucru foarte bine şi muşchii picioarelor. Prin urmare, este un exerciţiu cardio complet care te ajută să lucrezi musculatura integral, dar şi să arzi mai multe calorii. Ca să beneficiezi de efectele extraordinare ale acestui exerciţiu trebuie să-l faci în fiecare zi în câte 15-20 de repetări.


3. Genuflexiuni cu săritură şi încrucişarea picioarelor


Prin adăugarea săriturii şi a încrucişării picioarelor, genuflexiunile se transformă şi astfel vei arde multe calorii dacă execuţi corect acest exerciţiu cardio. Execută o genuflexiune cu picioarele mai depărtate decât nivelul umerilor, după care ridică-te într-o săritură încrucişând picioarele ducând piciorul drept când în faţă, când în spate.

Coboară din nou în genuflexiune, sari şi încrucişează picioarele.

Ca să beneficiezi de efectele extraordinare ale acestui exerciţiu trebuie să-l faci în fiecare zi în câte 10-15 de repetări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod