Cum a devenit o bunică influencer de fitness și sănătate pe Instagram, la 74 de ani: „Dacă eu pot, și tu poți”

Joan MacDonald are 74 de ani și a devenit un adevărat star pe Instagram, fiind urmărită de 1,3 milioane de persoane.
Călătoria sa în lumea fitness-ului și a alimentației sănătoase a început la vârsta de 70 de ani, când se confrunta cu probleme serioase de sănătate. Avea nevoie disperată de o schimbare pentru că de fiecare dată când mergea sau urca scările se confrunta cu dureri puternice din cauza artritei și a sedentarismului.

Astfel că a decis să își schimbe viața și să acorde mai multă atenție sănătății sale fizice și mentale.

Fiica sa a motivat-o să își înceapă călătoria către un corp sănătos


Joan știa foarte bine că dacă nu își schimbă stilul de viață va trebui să ia și mai multe medicamente. Fiica sa a implorat-o să facă ceva pentru a-și îmbunătăți sănătatea, altfel risca să nu se mai poată deplasa.
Acela a fost momentul în care Joan a intrat intr-un grup de femei care toate își doreau să facă o schimbare a stilului de viață. Odată cu trecerea timpului, performanța sa la sala de fitness devenea tot mai bună, iar ea începuse să elimine kilogramele în plus.

În mai puțin de patru ani, Joan a reușit să slăbească 32 de kilograme și a atins greutatea dorită.

„Scopul meu acum este să continui să ridic greutăți tot mai mari la sala de fitness și să îmi mențin obiceiurile pe care le-am dobândit de când am început această transformare”, a declarat femeia, al cărei motto este „Dacă eu pot, și tu poți”.

Au fost momente în care a vrut să renunțe


„Nu voiam să ajung iar de unde am plecat. În același timp știam că dacă nu menține acest stil de viață, sănătatea mea ar fi fost compromisă.
Nu îmi doream să ajung la spital sau într-un azil pentru bătrâni”, a declarat ea.

Conștientă de faptul că progresul său este lent din cauza vârstei, Joan a continuat să se antreneze chiar și atunci când ar fi vrut să renunțe.

Acum a ajuns la un nivel în călătoria ei de fitness în care simte că este o persoană diferită. Are mai multă încredere în capacitatea sa de a se antrena și de a lua mese sănătoase și echilibrate. Ea are cinci mese pe zi, ia suplimente și se antrenează cinci zile pe săptămână.

Nu i-a fost ușor să se obișnuiască cu tehnologia


„Fiica mea a fost cea care mi-a făcut cont pe Instagram, să mă ajute să intru în contact cu alți oameni. După ce am început să postez despre mine, tot mai mulți oameni au început să mă urmărească”, a declarat Joan.
Deși în prezent are un succes răsunător pe Instagram și este urmărită de 1,3 milioane de persoane, a fost foarte dificil să se obișnuiască cu tehnologia.

Acum îi place la nebunie să intre în contact cu alte persoane care încearcă să renunțe la obiceiurile nocive. Își dorește ca toată lumea să știe că progresul făcut de ea nu este unul ușor, dar vrea să îi inspire și pe alții să urmeze această cale.

De curând, Joan a lansat și o aplicație menită să îi ajute pe oamenii în vârstă să dobândească obiceiuri sănătoase și să facă sport.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod