Cori Grămescu, interviu exclusiv. Cum să slăbeşti şi să te menţii?

Cori Grămescu lansează primul DVD de fitness din România, Lady Fit Home Edition, conceput special pentru femeile care nu au făcut sport şi care nu au posibilitatea de a merge la sală. Renumita antrenoare de fitness, care a adus în formă peste 7000 de femei în ultimii cinci ani, a pregătit primul DVD din România care vine la pachet cu o dietă personalizată şi care oferă publicului consultanţă pe toată durata celor trei luni de antrenament.
Cori Grămescu lansează primul DVD de fitness din România, Lady Fit Home Edition, conceput special pentru femeile care nu au făcut sport şi care nu au posibilitatea de a merge la sală.
 
Renumita antrenoare de fitness, care a adus în formă peste 7000 de femei în ultimii cinci ani, a pregătit primul DVD din România care vine la pachet cu o dietă personalizată şi care oferă publicului consultanţă pe toată durata celor trei luni de antrenament. În exclusivitate, pentru eva.ro, Cori vorbeşte despre diete, sport şi un stil de viaţă sănătos.
 
 
 1. De unde pasiunea pentru sport? Când te-ai apucat de sală şi de ce?

M-am apucat de sport din nevoia de a slăbi. Eu, la şcoală, eram una dintre fetele acelea scutite de la ora de educaţie fizică.
După ce am văzut cât de bine mă face să mă simt şi să arăt sportul, a devenit o pasiune şi nu m-am mai putut lăsa.
 
2. Cui se adresează acest DVD?

Femeile din România sunt mult mai active în societate decât cele din alte ţări. Au serviciu, au grijă de familie, cresc copii, sunt gospodine, în timp ce în vestul Europei întâlnim multe femei casnice care au mai mult timp pentru fitness şi recreere. Din acest motiv, în România există multe femei care nu au ajuns niciodată la sală şi care nu au făcut niciodată sport. Special pentru aceste femei, dar şi pentru cele care au avut în ultimele şase luni un stil de viaţă sedentar, am lansat acest DVD Premium cu exerciţii special gândite pentru femei, simple, care pot fi urmate de oricine şi care lucrează în acelaţi timp eficient fiecare muşchi al corpului.
 
 

 
3. Ce nu trebuie să ne lipsească din dietă atunci când vrem să slăbim?

Referitor strict la alimente, legumele proaspete, carnea slabă, lactatele, fructele şi apa, din plin.
Alte două lucruri care nu ar trebui să lipsească dintr-o dietă sunt răbdarea şi organizarea. Când începi o dietă, este important să îţi faci un plan pe termen lung şi să îţi organizezi următoarele luni (în funcţie de obiective), astfel încât să reuşeşti să duci la capăt programul cu calm, fără să te frustrezi şi să ai timp să îţi găteşti feluri de mâncare sănătoase şi gustoase, pe care să le consumi cu plăcere.
 
4. Cât de des ar trebui să facem mişcare într-o săptămână?

Atât pentru slăbire, cât şi pentru menţinere, este indicat să  facem mişcare de trei ori pe săptămână.
 
5. Te ajută ceaiul verde să slăbeşti?
 
Ceaiul verde stimulează, într-adevăr metabolismul şi scade nivelul LDL (colesterolul „cel rău”), dar este mult spus că te slăbeşte.
Eu nu recomand mai mult de o cană pe zi, pentru că ceaiul verde, consumat în exces, deshidratează. 
 
6. Numeşte trei inamici ai celulitei.

Mâncarea naturală, masajul anticelulitic şi sportul. Combinate, bineînţeles.
 
 
 
7. Care este primul aliment la care ar trebui să renunţe o femeie când vrea să slăbească?

La zahăr.
 
8. Între sală şi sportul în aer liber, ce preferi?

Fiecare are farmecul lui, în funcţie de anotimp şi, bineînţeles, de tipul antrenamentului. Antrenamentele cardio merg mai bine în aer liber, iar cele de tonifiere la sală.
 
9. Ne îngraşă cafeaua de dimineaţă?

Nu, atâta timp cât o bem neîndulcită şi cu un strop de lapte.
 
10. Ce le recomanzi femeilor care nu au timp de sală?

Să fugă de sedentarism cum pot.
Fie făcând exerciţii după DVD sau ieşind la alergat cu câinele prin parc. Şi să aleagă să meargă pe jos ori de câte ori au ocazia, mai ales că acum vremea este atât de frumoasă. Tramvaiul poate să meargă şi fără voi, iar maşina stă destul de bine parcată în faţa blocului.

maria-ionescu
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tatiana pe 8 Mar 2013, 23:34
    Ceaiul verde

    Ceaiul verde eu nu l-as recomanda deoarece el scoate fierul din organism si nu face nimic bun si in privinta cafelei in genere nu as recomanda-o nici dimineata nici in alta parte a zile, ea ataca inima. si fructele ar trebui sa fie consumate atent deoarece atunci cind nu sunt folosite rational ele ingrasa...asa ca aveti grija cum va alimentati

    1
    1

  • Anna pe 11 Ian 2013, 12:21
    pt. camicorola

    Decat sa barfesti, mai mine ia aminte ce trebuie sa faci, ca sa arati ca ea.

    0
    1

  • Jenn pe 1 Nov 2012, 20:11
    Supliment

    Am luat slim and fit. Iti potoleste foamea si accelereaza si metabolismul. Un nutritionist mi l-a recomandat :P

    1
    1

  • Sabina pe 1 Nov 2012, 20:09
    @Jenn

    Ce supliment iei?

    0
    2

  • Jenn pe 1 Nov 2012, 20:07
    O dieta

    O dieta personalizata e cea mai buna. Apoi un sport care sa-ti placa si in acelasi timp, un supliment care sa accelereze metabolismul.

    1
    2

  • Unu pe 13 Iun 2012, 11:04
    lasane

    este simpli vii la mine la sala sau iai dvd si dai banu. asa slabesti si te mentii si asa mai recupereza saraca si ea niste bani platiti pentru acest articol

    1
    1

  • camicorola pe 8 Mai 2012, 22:39
    hahaha

    articol sau nu,machiajul NU ESTE POTRIVIT!!..trebuia machiata natural,nu de seara si pus acolo fard cu spaclu no ofense...oricum ceea care a machiat-o e varza,machiajul nu se potriveste si o dezavantajeaza total,se potriveste mai degraba la un circ sau la un halloween party

    9
    7

  • Maria pe 8 Mai 2012, 20:10
    articol

    Nu stiu care e fraiera aici... cand o sa ne oprim din a mai judeca dupa aparente. Pozele sunt facute pt articol... si nu asta vrea articolul sa coata in evidenta ci cu totul altceva, dar cred ca nici nu l ai citit ci doar te ai uitat la poze. Oricum Cori are dreptate zaharul trebuie scos din alimentatie nu numai pt a slabi, ci si pentru a preveni anumite boil si imbatranire prematura, deasemenea sedentarismul trebuie sa dispara. Teoria se pare rca o stim, bafta fetelor si spor la pus in practica!

    10
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod