CoolTech, reducerea grasimii localizate

CoolTech este un tratament non-invaziv si fara durere ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces. Procedura de criolipoliza CoolTech® reduce eficient tesutul adipos localizat avand un sistem de racire controlat incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grasimea este separata si izolata, iar restul tesului si fibrele de colagen sunt protejate.
Cum actioneaza?

Aplicatorul atrage in maner tesutul gras printr-un efect de vacuum ce reduce temporar circulatia sangvina si faciliteaza crioterapia. Dupa acest tratament se instaleaza procesul natural de eliminare a grasimilor prin sistemul limfatic.

”Odata distruse, celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le în aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare. Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru că organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte”, explica terapeutul Sofa Maison de Beaute, din Constanta.

Ce zone pot fi tratate cu CoolTech:

”Tratamentul da rezultate exceptionale pe zona abdomenului, dar si pe fese, genunchi, solduri, coapse, picioare”, conchide specialistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod