"Vocea României" începe în septembrie

Al cincilea sezon al emisiunii va debuta luna viitoare. Pro TV anunță că data primei ediții din acest an va fi vineri, 18 septembrie.
Juriul va fi acelaşi - Loredana, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă - dar show-ul va beneficia de un decor diferit, având în vedere că anul trecut emisiunea s-a filmat la Buftea, iar anul acesta la studiourile Kentauros, anunţă paginademedia.ro.

Preselecțiile pentru acest sezon se desfăşoară în Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara și București, cu peste 2.000 de concurenți.

"Cel de-al cincilea sezon Vocea României va fi unul incendiar! Incendiar, în primul rând din perspectiva concurenților, care se vede că și-au dorit să participe și își doresc cu ardoare să câștige acest trofeu numit Vocea României.
În al doilea rând, din perspectiva antrenorilor, care sunt într-o formă de zile mari – se vede că și ei își doresc foarte mult să câștige acest trofeu. În al treilea rând, din perspectiva set-up-ului, care, dacă anul trecut ne-a surprins din toate punctele de vedere, anul acesta urcă la un alt nivel. Și, nu în ultimul rând, sper, din perspectiva prezentatorului, care duce stilul vestimentar într-o altă eră. Acum, lăsând gluma la o parte, s-a străduit și el să fie într-o formă de zile mari.
Nu vă spun despre cine este vorba, o să vă dați seama când începe Vocea României"
, a declarat Pavel Bartoş despre noul sezon al emisiunii.

Anul trecut, "Vocea României" a început pe 15 septembrie, cu o audiență medie de aproape două milioane de români pe minut, notează paginademedia.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod