Mihaela Rădulescu, o femeie fericită: „Nu pot fi altfel decât vreau și pot să fiu”

După imaginea scandaloasă în care s-a pozat în chip de masă pentru iubitul ei, Felix Baumgartner, vedeta a revenit cu o postare cuminte pe Facebook.

Alimentația sănătoasă și sportul sunt elemente indispensabile pentru stilul de viaţă al Mihaelei Rădulescu. Vedeta în vârstă de 46 de ani le-a dezvăluit admiratorilor săi care este reţeta care o ajută să înceapă în forţă fiecare zi şi cum reuşeşte să facă faţă unui program solicitant.

"Îmi încep fiecare zi cu sport aprig și muzică în căști, deci n-am cum să fiu morocănoasă sau leneșă, oricare ar fi agenda zilei. Micul dejun e sfânt și sănătos și tot ce urmează să fac are parte de pasiune, jovialitate, zâmbete și bune intenții. Nervii inerenți trec repede, îngrijorările caută imediat soluții, iar greșelile sau poticnelile sunt lecție și experiență. Nu pot fi altfel decât vreau și pot să fiu, nu caut să fiu pe placul eșuaților și nu știu să mă mint", explică vedeta.

"Îmbrăcată sau în costum de baie, viața mea e aceeași. Doar dezbaterea publică e diferită, căci asta se întâmplă când lași fereastra deschisă și ți se vede... Viața! Ador ferestrele deschise, de-aia nu-mi fac ziduri de ipocrizie sau de apărare. Aerul proaspăt al vieții trăite în bucurie îmi priește fantastic. Vă mulțumesc pentru inspirație", a mai scris ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 20 Aug 2015, 01:38
    Sesizare catre webadmin-ul eva.ro - reclame gratuite

    Este absolut inadmisibil ca astfel de nesimtiti sa-si faca reclama peste tot pe unde apuca. Sunt convins ca puteti filtra astfel de mesaje sa nu mai apara la comentarii. Poate nu ar strica si o investigatie a provenientei acestor mesaje de racolare de naivi si fraieri de catre acesti excroci. Oare acesti "angajatori" platesc taxele la stat pe veniturile incasate?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod