Antrenament BOSU: Ce este şi cum te ajută să ai un corp de invidiat?

3. Flotări BOSU

Așază partea rotunjită a mingii BOSU pe podea și îngenuncheză în spatele ei. Pune-ți palmele pe platformă și întinde picioarele, păstrând corpul drept, paralel cu podeaua. Îndoaie coatele și coboară-ți pieptul până când atingi platforma mingii. Când coatele formează un unghi de 90 de grade, inversează mișcarea împingând partea superioară a corpului din poziția de flotare. Repetă de 8 până la 10 ori, fă o pauză, și efectuează încă două seturi de flotări.

4. BOSU Plank

Pune mingea BOSU pe podea cu suprafața plană în jos. Îngenunchează în spatele mingii și apleacă-te, poziționând antebrațele pe minge, astfel încât greutatea corporală să fie susținută de ambele mâini în mod egal.
Întinde-ți corpul atingând podeaua doar cu degetele de la picioare. În acest moment, corpul tău ar trebui să formeze o linie dreaptă. Menține această poziție timp 30-60 de secunde, păstrând abdomenul încordat. Fă o pauză de până la 20 de secunde, apoi reia exercițiul.

5. Stretching BOSU

Izabela recomandă încheierea acestui antrenament printr-un set de exerciții ușoare de stretching care ajută la relaxarea mușchilor. Pune BOSU cu platforma în jos și așază-te cu spatele pe zona concavă, îndoind genunchii ușor, menținând tălpile pe podea.
Păstrează-ți poziția până la 30 de secunde.

Recomandat persoanelor care caută să-și îmbunătățească tonusul, BOSU este o metodă de antrenament care îmbunătăţeşte echilibrul şi te ajută să fii mai conştient de mişcările pe care le faci. Realizate corect sub îndrumarea unui antrenor, exercițiile BOSU sunt ideale pentru a obține un corp tonifiat și rezistent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod