Activitati care te ajuta sa slabesti pe timp de vara

Desi este foarte cald, pe timp de vara parca nu prea iti vine sa stai in casa.
Desi este foarte cald, pe timp de vara parca nu prea iti vine sa stai in casa.

Dar pentru ca trebuie sa te mentii in forma si sa te bucuri de zilele de vara, iti prezentam cateva activitati pe care le poti pune in practica.

Fie ca alegi inotul, mersul pe role sau bicicleta, voleiul sau cataratul pe munte, vei reusi sa te distrezi in aer liber si sa scapi de sunculitele inestetice.

Drumetii, cu cat mai dese, cu atat mai bine


Sa te bucuri de aerul racoros al diminetii intr-o zona plina de verdeata, este o adevarata binecuvantare.

Scurtele drumetii pe care le poti face in weekend, chiar si in apropierea orasului in care locuiesti, iti ofera relaxarea necesara pentru a incepe o noua saptamana cu bateriile incarcate, dar te ajuta si sa te mentii in forma si sa reduci din kilogramele in plus de care vrei sa scapi.

Fie ca alegi o padure, un deal, mergi la munte sau vizitezi o localitate deosebita din apropierea orasului in care locuiesti, vei reusi sa ignori neplacerile activitatii fizice intense, pentru ca te vei bucura de obiectivele turistice pe care le intalnesti.

Mergi pe role


Chiar daca nu te-ai mai urcat niciodata pe role, trebuie sa stii ca poti fara nicio problema sa incerci si acest sport. Daca folosesti echipamentul de protectie adecvat, nu este o activitate deloc periculoasa.


Partea cea mai interesanta este ca numai incercarea de a invata mersul pe role iti consuma energie si iti tonifie musculatura: pentru a te mentine in echilibru, iti vei solicita muschii picioarelor, muschii fesieri, abdominali, dar si pe cei ai bratelor.

Pe de alta parte, daca nu ai curaj pe role, poti incerca patinele cu rotile, care in ultima vreme castiga terenul pierdut in fata rolelor.

Yoga in aer liber


Elibereaza tensiunea fizica, dar si pe cea psihica prin intermediul exercitiilor de yoga efectuate in aer liber.

Miscarile sunt line si lejere, de aceea nu este necesar sa fii o adevarata specialista in domeniu. In articolul "Slabeste cu ajutorul exercitiilor yoga", gasesti cateva astfel de exercitii.


Daca nu esti prea incantata de efectuarea exercitiilor in vazul tuturor, pune in aplicare exercitiile de yoga intr-o zona linistita, atunci cand mergi in drumetii pe munte sau in padure.

Exercitii in apa


Nu exista metoda mai racoritoare si mai distractiva de a te mentine in forma pe timpul verii decat exercitiile in apa.

Simpla balaceala iti pune la lucru extrem de multe grupe musculare, dar daca vrei sa lucrezi anumite zone, poti alege exercitiile special concepute pentru a fi efectuate in apa.


De asemenea, programele de fitness in apa sunt o alegere buna, mai ales pentru ca ai la dispozitie un antrenor care iti poate corecta miscarile, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate in urma exercitiilor.

Danseaza pentru tine


Este pacat sa iti pierzi fierbintile seri de vara in sala de fitness. Te poti bucura de aceleasi efecte asupra corpului tau dar si ceva in plus, daca alegi in loc petrecerile in aer liber.

Dansul este una dintre cele mai distractive forme de a-ti tonifia musculatura, iar vara este ideala pentru asta. Si pentru ca nu ai senzatia ca faci ceva neplacut, asa cum se intampla cand mergi la sala de fitness, te vei misca mult mai mult si vei arde si mai multe calorii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod