5 pași simpli prin care să te apuci de sport și să nu te mai lași

Vrei să dai jos kilogramele în plus, te simți obosită, un pic cam tristă fără motiv, uneori ești balonată și ai vrea să faci ceva să ieși din starea asta?
Cu totii stim ca sportul este cel care ne va ajuta sa scapam de toate aceste probleme insa exista o serie de factori care ne retin: nu exista motivatie, antrenamentele sunt plictisitoare si dificil de indeplinit, mereu intervine altceva mai interesant de facut.

Noi venim in ajutorul tau, si de aceasta data, si iti dezvaluim 5 pasi simpli pe care daca ii urmezi, iti garantam sa vei continua sa faci sport in mod constant pentru tot restul vietii:

Primul si cel mai important pas pentru a te apuca de sport:


Constientizeaza faptul ca exista o problema pe care iti doresti sa o rezolvi: fie ca vrei sa arati mai bine, fie ca vrei sa fii mai sanatoasa sau ca iti doresti, ca pe termen lung sa incetinesti procesul imbatranirii atunci cea mai grea etapa deja e depasita.

Pune punct si apuca-te!


Desi iti reamintesti constant ca nu ai timp sau chef, ia atitudine si mobilizeaza-te! Si un trebuie sa te apuci la inceput de luna sau pe 1 ianuarie anul viitor! Orice moment este bun pentru a te apuca sa faci miscare.

Pentru asta iti recomandam sa iti stabilesti o zi clara si exacta, ca si cum ai merge la o intalnire pe care nu vrei sa o ratezi, in care sa incepi sa faci miscare.
Daca deja te-ai apucat, e minunat, acum cel mai important lucru este sa si perserverezi. Nu te da batuta, toate inceputurile sunt dificile. Citeste continuarea pe Divahair.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod