20 de minute de Pilates cu un instructor. Începe de mâine acest antrenament! - VIDEO

Vrei să faci exerciții, dar îți găsești mereu scuze? Acum poți să faci la tine acasă o mulțime de antrenamente, efectuate corect cu ajutorul unui instructor!
Ziua bună se cunoaște de dimineață! Așa că mâine la prima oră este un moment bun să îți faci timp și de exerciții fizice. Dacă ți-ai propus să faci mai multă mișcare în acest an, trebuie doar să începi de undeva, iar acest set de exerciții Pilates este potrivit pentru oricine. 

Este un antrenament care lucrează toată musculatura, ajutându-te să-ți tonifiezi corpul. Este potrivit pentru oricine care începe cu o serie de exerciții care vizează șoldurile, urmate de alte mișcări care lucrează zona abdominală și se încheie cu exerciții foarte eficiente pentru posterior și picioare.

După acest antrenament care pare ușor doar dacă-l privești, nu și când îl execuți, vei avea parte de 4 minute de stretching pentru a relaxa musculatura. 

Cu ajutorul instructorului vei efectua corect toate mișcările, astfel că nu trebuie să îți fie teamă de accidentări sau să rămâi în pană de idei pentru următorul exercițiu.
De asemenea, nu ai niciun motiv să renunți la exerciții, deoarece instructorul te motivează să le execuți în același timp.

Ce spui, renunți la comoditate și începi să lucrezi musculatura așa cum ți-ai propus? Pune acest filmuleț pe telefon, laptop sau televizor și apucă-te de exerciții! Rezultatele vor apărea în scurt timp, iat febra musculară pe care o vei simți câteva zile este cel mai bun semn că musculatura ta lucrează. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod