2 femei care demonstrează că vârsta e doar un număr. Uimesc o lume întreagă cu flexibilitatea lor!

Flexibilitatea se dobândește greu și se pierde foarte repede, însă nu este și cazul acestor femei care practică yoga și uimesc întreaga lume cu flexibilitatea lor.
Sunt faimoase în întreaga lume și sunt un exemplu de urmat. Aceste două femei practică yoga de foarte mulți ani și demonstrează că vârsta este doar un număr și că flexbilitatea nu se pierde total atunci când ai grijă de corpul tău și faci mișcare cu regularitate. 
 

Tao Porchon-Lynch, 99 de ani

 

A descoperit yoga în 1926 pe când avea doar 8 ani și de atunci o practică neîncetat. În 2012, Tao Porchon-Lynch a fost desemnată cel mai în vârstă instructor de yoga din lume de către Guinness World Records.
Acum are 99 de ani și călătorește prin toată lumea, transmițând mai departe învătățurile sale. Spre deosebire de alte yoghine care trăiesc sănătos,Tao Porchon-Lynch adoră vinul, nu bea multă apă și nu este vegană. Chiar și la această vârstă înaintată preferă să poarte tocuri și îi place la nebunie să danseze, uimind juriul de la America’s Got Talent în 2015. 
 
 


Janice Lennard, 74 de ani

 

”Nu renunța niciodată la mișcare!”, acesta este unul dintre mesajele pe care celebra yoghină îl transmite tuturor. Ea consideră că doar prin mișcare ne menținem flexibilitatea și echilibrul până la adânci bătrâneți.
La 74 de ani, Janice este instructor de yoga și Pilates, fiind un exemplu pentru cei din jurul său. Ea susține că nu trebuie să mergi la cursuri de yoga sau Pilates, ci doar să te asiguri că faci 15 minute de exerciții pe zi. Vei constata beneficiile pe propria piele și nu vei mai dori să te oprești vreodată. Însă, trebuie să-ți faci curaj să începi, susține ea.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod