Slăbit rapid: 6 trucuri ca să arzi mai multe calorii acasă sau la sală

Fie că ajungi sau nu la sală, există câteva trucuri ca să-ţi accelerezi metabolismul şi să slăbeşti mai repede! Află care sunt acestea şi include-le în stilul tău de viaţă!

Fie că ajungi sau nu la sală, există câteva trucuri ca să-ţi accelerezi metabolismul şi să slăbeşti mai repede! Află care sunt acestea şi include-le în stilul tău de viaţă!

 

1. Consumă ceai verde
Ceaiul verde reduce pofta de mâncare. Conţine cafeină, un suprimant natural ce impulsionează metabolismul şi de asemenea conţine substanţe ce calmează şi relaxează, aşadar nu vei rămâne cu agitaţia sau durerea de cap pe care cafeina o produce în general.
 
O singură cană de ceai verde este necesară pentru a introduce în corp antioxidanţi sănătoşi ce ajută la eliminarea grăsimilor. 
 
2.

Bea cafea
Cu o oră înaintea unui antrenament poţi să bei o cafea. Conform cercetărilor, cei care consumă cafea înaintea unui antrenament rezistă pentru o perioadă mai lungă de timp la antrenamente şi fac faţă solicitării corporale cu brio!
 
3. Foloseşte un supliment natural cu extract de ardei iute
O capsulă luată înaintea unui antrenament fizic măreşte consumul de energie şi reduce pofta de mâncare resimţită după orele de exerciţii. Ardeiul iute ajută la pierderea în greutate prin creşterea metabolismului.
Efectul yo-yo nu apare, deoarece nu este necesară schimbarea regimului alimentar sau a stilului de viaţă pentru ca tabletele să fie eficiente.
 
Doza recomandată este de 1 tabletă zilnic, de preferinţă înainte de micul dejun.
 
4. Mersul pe jos
Ştiai că prin intermediul mersului pe jos s-a dovedit că ne îmbunătăţim activitatea cardiovasculară? Ideal ar fi să renunţăm o perioadă de timp la toate mecanismele care ne împiedică să ne păstrăm forma fizică, cum ar fi utilizarea scărilor rulante sau a liftului.
Mersul vioi pe jos timp de 45 de minute pe zi te ajută să dai jos până la 30 de kilograme pe an, chiar dacă nu îţi modifici obiceiurile alimentare.
 
5. Dansul
Reprezintă soluţia ideală pentru ameliorarea stresului, punerea sângelui în mişcare şi toate acestea într-un mod distractiv. Poţi arde aproximativ 300 de calorii pe oră când dansezi!
 
6. Grădinăritul
Grădinăritul este o activitate surprinzător de intensă, prin intermediul căruia ardem calorii şi ne dezvoltăm musculatura! 

 

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doinytza pe 30 Ian 2014, 05:36
    hello

    pentru cei sceptici,deci ceaiul verde ajuta la dezintoxicarea organismului,ceea ce face mai usor procesul de slabire,deci un organism mai puternic rezista la un effort mai mare.daca aplici un stil de viata sanatos,mersul pe jos kiar ajuta .

    0
    0

  • Razvan pe 29 Aug 2012, 15:15
    Articol slabit

    Mersul pe jos functioneaza, dar cum este si specificat in articol, poate nu foarte precis...mers vioi...este vorba de mers intens cu viteza considerabila nu la pasul testoasei. In plus trebuie obligatoriu adaptat si stilul de alimentatie, altfel nu functioneaza. Insa 30 de Kg /an este aberant. Eu asa am coborat in medie cu 10 kg/an, de la 93 kg la 63 kg intr-un interval de 3 ani, iar pentru mentinere trebuie continuat. De restul nu as putea sa spun pentru ca nu am testat.

    0
    0

  • Elisa pe 28 Aug 2012, 18:06
    FALS

    o mare aiureala...am avut 148 kg dupa doi ani am 108...am mers zilnic pe jos cate o ora pe zi...ceaiul verde este frectie la un picior de lemn...musai trebuie sa ai un stil de a manca sanatos...nu am depasit 1400-1500 de calorii.

    2
    1

  • alex pe 28 Aug 2012, 15:38
    Vrajeli

    Sa incep cu 1. Diuretic, in afara de asta ceaiul verde nu ajuta cu nimic, decat detoxificarea organismului. 2. Cafea inainte de sport? Unde va documentati ma fratilor! Da, exista un supliment care se numeste GUARANA si contine cafeina. Este indicat sa se foloseasca inainte de sala deoarece isi elibereaza treptat energia din cofeina care o contine pe o perioada mai lunga de timp. Nu este ca si cafeaua sa iti dea un boost de energie si dupa ce incepi sa lucrezi sa te molesesti. 3. Nu am auzit de asa ceva sincer =))) Si fac sport de foarte mult timp. 4. Mersul pe jos la slabit e ca si castigul la loto in viata reala. Este indicat sa mergi pe jos, cert dar nimeni nu a spus ca asta te va slabi. 5. Dansul, magnificul dans, pot sa va spun ca intr-o ora de zumba arzi in medie 800-1200 calori, un lucru bun, dar degeaba faci dans daca nu ai si un stil de alimentatie sanatos. 6. Aici cu masa musculara probabil va referiti la munca in camp numai acolo vad cum s-ar dezvolta masa musculara, nu plantand flori sau legume =))) Daca vreti sa slabiti puneti mana si consultati un nutritionist intai si dupa un instructor de sport. Ei sunt singurii in masura sa va faca un program eficace in a pierde din kilogramele in plus. Evitati bauturile alcoolice, fast-foodurile si mancarurile semi-preparate, cu multe grasimi sau multa materie grasa. Sa slabesti este un stil de viata, nu un regim. Inainte sa scrieti articole, mai bine va documentati cum trebuie, ca maine vedem toti romanii cum mananca ardei iute pe la colturi de strada =)) Oricum 5/10 pt articol, macar cineva incearca sa dea niste sfaturi!!

    12
    0

  • Emese pe 28 Aug 2012, 15:35
    lame

    Mersul pe jos functioneaza daca mergi intens ceea ce nu e acelasi cu o plimbarica! articolul asta e fooooarte superficial, nu imi place deloc!

    8
    1

  • Marina pe 28 Aug 2012, 15:10
    @Dana

    La mine a functionat treaba cu mersul pe jos...dar trebuie sa ai si un regim alimentar sanatos ca sa dea roade :D

    4
    2

  • Dana pe 28 Aug 2012, 13:35
    REFERITOR LA ARTICOULU SLABIT RAPID....

    APOI NU CRED CA SUNTETI INTREGI LA CAP,CU MERSU PE JOS ZILNIC 45 MIN, DE UNDE ATI SCOS-O ??SI DAI JOS 30 KG / AN ESTE O MARE GOGOASA ! ATI EXPERIMENTAT PERSONAL ACESTEA? EU TIMP DE UN AN AM MERS ZILANIC 4 KM PE JOS SI NU AM DAT JOS NIMIK POVESTI NEMURITOARE........

    4
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod