Slăbit rapid: 5 trucuri ca să mănânci verdeţuri şi să pierzi kilograme

3 din 6

3. Adaugă verdeaţă tocată mărunt peste supele sau măncărurile gătite!

După ce ai terminat de gătit, toacă mărunt mai multe verdeţuri (pătrunjel, mărar, ştevie, leurdă, lobodă, urzici) şi presară-le peste ciorbele sau tocăniţele preparate. Un alt truc este să păstrezi 2-3 zile aceste verdeţuri la frigider pentru a le presăra peste mâncarea gătită la fiecare masă pe care o iei.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ioana pe 2 Apr 2012, 22:28
    am slabit cu sirop

    buna! eu incerc in fiecare primavara sa ma detoxifiez asa ca m-am documentat si am gasit siropul de slabit fyt form,care mi-a fost de mare ajutor. este un foarte bun detoxifiant care m-a ajutat sa slabesc cateva kilograme.

    7
    3

  • eva_emmy pe 2 Apr 2012, 20:08
    buna

    interesante retete

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod