Dietă Selena Gomez

După o internare în spital din cauza unei lipse de vitamine şi minerale, celebra Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber a decis să acorde mai multă atenţie dietei pentru a-ţi menţine sănătatea, dar şi silueta.

După o internare în spital din cauza unei lipse de vitamine şi minerale, celebra Selena Gomez, iubita lui Justin Bieber a decis să acorde mai multă atenţie dietei pentru a-ţi menţine sănătatea, dar şi silueta.

 

"Magicienii din Waverly Place" este serialul Disney care a transformat-o pe Selena Gomez într-o adevărată stea de cinema.

Pe lângă faptul că este o actriţă de succes, Selena, care a împlinit vineri pe 22 iulie 19 ani, se poate lăuda şi cu o carieră muzicală pe masură. Spre deosebire de alte staruri de vârsta ei, stilul vestimentar al Selenei este unul foarte elegant şi sofisticat, care poate stârnii invidia chiar şi vedetelor "cu greutate".

Selena a evitat stilul rebel al celor de vârsta sa, alegând rochii cu paiete, coafuri elaborate şi accesorii elegante, ca o adevărată divă.

Recent a fost internată în spital din cauza unor dureri de cap şi greţuri cauzate de o deficienţă de vitamine şi minerale, în special fier. De atunci, vedeta a decis să-şi schimbe dieta, să renunţe la mâncarea fast-food pe care o adoră şi să-şi facă un plan alimentar sănătos care să o menţină în formă, având grijă şi de silueta ei. De asemenea, mama ei a declarat că va avea grijă ca fiica ei să mănânce sănătos şi să ia vitamine.

 

 

Iată în ce constă dieta Selenei:


1. Mai multe proteine în dieta ei. Deoarece a avut probleme cu lipsa de fier, ea va consuma carne slabă, ouă, soia, linte sau alte surse de proteine atât animale, cât şi vegetale.
2.

Mai multe fructe şi legume în stare proaspătă. Astfel, reuşeşti să scapi şi de dependenţa de fast-food.
3. Chiar dacă va consuma din când în când şi produse de la fast-food, important este că nu le va mânca des şi că pe parcursul zilei să mânănce salate, fructe şi alte produse neprocesate.
4. Antrenament la sală cu regularitate pentru a se menţine în formă şi a-şi păstra silueta. Din păcate în interviurile acordate nu explică exact în ce constau exerciţiile pe care le practică, ci doar faptul că acordă atenţie mare sportului şi că merge cu regularitate la sală.

Vedeta a precizat că preferă să mănânce la micul dejun o omletă cu ciuperci, ceapă şi brânză făcută de mama ei, la prânz alege piept de pui sau orice tip de carne slabă, iar pentru cină preferă mâncarea italiană.


În general, un plan de alimentar echilibrat şi sănătos te poate ajuta să-ţi păstrezi silueta. Dacă nu faci excese şi consumi mai rar dulciuri, produse de panificaţie, mezeluri şi alte produse procesate nu vei avea probleme cu greutatea. Indiferent de vârstă şi de numărul kilogramelor care te incomodează, nu recurge la o dietă prin înfometare pentru că îţi vei distruge sănătatea, iar kilogramele vor rămâne pe loc sau se vor adăuga în număr mai mare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod