Dieta personalizată. Ce trebuie să mănânci ca să obţii rezultate?



3. Dieta perfectă pentru femeile singure


Tentaţia de a mânca haotic, la ore târzii şi după pofta inimii sunt câteva dintre motivele pentru care te îngraşi şi nu dai jos cu uşurinţă kilogramele.

Secretele dietei
  • Ia două mese consistente pe zi. S-a demonstrat că dacă nu te organizezi foarte bine şi să ai trei mese principale şi două gustări poţi să adopţi programul cu două mese consistente pe zi, deoarece dă rezultate bune pentru siluetă. La micul dejun optează pentru proteine şi grăsimi sănătoase (de exemplu, şuncă cu ouă sau un terci de ovăz cu fructe şi seminţe, un smoothie).
    La masa de prânz consumă o salată mare cu legume, verdeţuri şi proteine (piept de pui, peşte). Dacă simţi nevoia de o gustare optează pentru hummus şi legume.
  • Dacă planul cu trei mese pe zi plus gustări ţi se potriveşte mai mult atunci consumă cantităţi mici. Asigură-te că la mesele principale nu consumi multe cereale, ci mai multe proteine, grăsimi bune şi legume. De exemplu, un bol mic cu hummus şi legume crude sau omletă din două ouă cu legume la abur vor asigura saţietate şi te ajută să-ţi controlezi poftele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod