Dietă. Cum scapi de grăsime numai din zonele cu probleme ale corpului



Redu consumul de produse din soia, dacă vrei să scapi de cutele de grăsime de pe spate

Cutele de grăsime de pe spate, care se formează sub omoplați, unde se așază de obicei bareta sutienului, sunt extrem de inestetice, mai ales dacă vrei să porți o rochie mulată. Dacă ai depozite de grăsime în această zonă a corpului, este posibil ca glanda tiroidă să fie leneșă. Dacă vrei să scapi de grăsime, trebuie să consumi mai des ficăței, ceapă, somon, germeni de grâu, cereale integrale, usturoi, orez brun și nuci braziliene.

Consumă legume și fructe pentru a scăpa de grăsimea de pe coapse și fund

Ești nemulțumită de stratul adipos depus pe coapse și posterior? De vină pentru acest lucru este estrogenul.

Dacă vrei să scapi de grăsimea din această zonă a corpului, consumă mai multe legume și fructe, cereale integrale și iaurt degresat. Încearcă să reduci consumul de alcool și de alte băuturi care au un conținut ridicat de conservanți și aditivi.

Fă mult sport și mănâncă rațional pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Grăsimea abdominală este cea mai periculoasă pentru organism, deoarece favorizează apariția bolilor cardiovasculare, dar în același timp poate încetini activitatea anumitor organe interne.
Pentru a scăpa de grăsimea din această zonă a corpului, este esențial să faci mult sport, de la exerciții cardio, la aerobic și dans. Cât despre alimentație, încearcă să mănânci cât mai rațional, echilibrat și constant, pentru ca organismul tău să ardă grăsimile mai repede.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod