Dietă: 7 carbohidraţi care te ajută la slăbit. Nu-i ocoli!


Terci cu orz

4. Quinoa


Ajută la curele de slăbire, deoarece conţine foarte multe fibre, menţine glicemia în limite normale şi accelerează metabolismul.


5. Năutul


Pentru a-ţi potoli pofta de ceva crocant şi sărat poţi să faci boabe de năut la cuptor. Amestecă o conservă cu boabe de năut fierte cu diverse condimente şi puţin ulei de măsline, după care lasă-le la cuptor până devin crocante. Năutul are un conţinut ridicat de fibre şi proteine, fiind potrivit pentru orice masă, dar şi ca gustare între mesele principale.



6. Crackerşi din făină integrală de secară


Deoarece sunt făcuţi din făină integrală, aceşti crackerşi sunt potriviţi atunci când ai poftă să ronţăi ceva. Ei au un conţinut ridicat de fibre, nu au multă sare şi ajută la eliminarea răsimii abdominale.


7. Orzul integral


Această cereală integrală determină o creştere a unui hormon care te atenţionează că eşti sătulă. Un studiu efectuat în Suedia arată că orzul consumat fiert are rolul de a accelera metabolismul, înlăturând senzaţia accentuată de foame.
Poţi să înlocuieşti orezul alb cu orzul pe care îl poţi prepara precum orezul. De asemenea, îl poţi folosi la micul dejun alături de iaurt/lapte şi fructe proaspete sau în diverse salate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod