Dietă: 6 alimente sănătoase care-ţi pot sabota cura de slăbire

Avocado este plin de nutrienţi esenţiali pentru corp, însă are şi un conţinut caloric ridicat. De aceea este important să ştii că guacamole este mai mult decât o gustare simplă
Renunţarea la alimentele de tip fast-food este primul pas pe care trebuie să-l faci ca să slăbeşti. Însă, mai există şi alimente sănătoase care îţi pot sabora dieta atunci când sunt consumate în cantităţi mari. Nucile, seminţele şi fructele aduc numai beneficii corpului, însă nu trebuie să uiţi că ele conţine calorii şi este important să respecţi porţiile pentru a nu-ţi distruge cura de slăbire.

Iată câteva dintre alimentele sănătoase la care trebuie să fii atentă şi să le consumi în porţii mici!

1. Avocado


Este un super-aliment cu o mulţime de beneficii pentru organism. Conţinutul ridicat de fibre, proteine şi acizi graşi omega-3 îl transformă într-un alimente bun pentru inimă, creier, piele şi pentru cura de slăbire dacă este consumat în cantităţi mici.

Nu trebuie să uiţi faptul că avocado este bogat în grăsimi sănătoase şi calorii, de aceea este important să respecţi porţiile. O porţie de avocado înseamnă să consumi mai puţin de un sfert de avocado în salatele de crudităţi dacă vrei să slăbeşti. Un avocado întreg conţine aproximativ 350 de calorii, prin urmare dacă te bazezi pe faptul că guacamole (pasta de avocado) este o gustare bună pentru cura de slăbire trebuie să ştii că se apropie de o masă adevărată în privinţa caloriilor pe care le aduce.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod