Cele mai bune alegeri pentru micul dejun ca să arzi calorii

Ştii deja că micul dejun te poate ajuta să slăbeşti. Dar, ştiai că există anumite alimente care sunt recomandate pentru masa de dimineaţă, astfel încât să intensifici arderea grăsimilor? Află care sunt acestea!

Ştii deja că micul dejun te poate ajuta să slăbeşti. Dar, ştiai că există anumite alimente care sunt recomandate pentru masa de dimineaţă, astfel încât să intensifici arderea grăsimilor? Află care sunt acestea!

Importanţa micului dejun este deja cunoscută pentru majoritatea, însă nu toată lumea are obiceiul de a mânca dimineaţa. Însă, persoanele care îşi doresc să slăbească ar avea numai beneficii de pe urma acestui obicei, deoarece un mic dejun sănătos poate să intensifice arderea grăsimilor şi reducerea numărului de kilograme nedorite.

Cercetătorii care au demonstrat că alimentele care conţin amidon rezistent accelerează slăbirea. Bananele sau ovăzul sunt câteva dintre ingredientele-minune care sunt recomandate pentru micul dejun.

Descoperă care sunt cele mai bune combinaţii pentru micul dejun ca să scapi de kilograme!

1. Mic dejun slab în calorii: Clătitele americane din ovăz cu afine
Amestecă în robotul de bucătărie o cană cu fulgi de ovăz, 1/2 cană cu brânză de vaci, 2 ouă şi esenţă de vanilie. După ce s-au combinat ingredientele, încorporează 1 cană cu afine, amestecând uşor cu o spatulă.
Prepară clătitele într-o tigaie antiaderentă şi presară peste ele iaurt cu puţină miere sau doar un sos de afine.

Două clătite groase au aproximativ 410 calorii, 12 grame de grăsimi şi 4,6 grame de amidon rezistent.


2. Pâine prăjită cu unt migdale şi banane
Prăjeşte o felie de pâine integrală, iar după ce s-a răcit se întinde peste ea o lingură cu unt de migdale. Deasupra feliază o banană pentru un plus de savoare şi a intensifica procesul de ardere a grăsimilor.

Acest mic dejun va avea 280 de calorii, 11 grame de grăsimi şi 5,6 grame de amidon rezistent.


3.
Terci de arpacaş cu banană şi seminţe de floarea-soarelui

Pune la fiert 1/4 cană de arpacaş în 2/3 cană cu apă. După ce s-a fiert arpacaşul, se lasă la răcit câteva minute. Se presară peste terci felii de banană, seminţe de floarea-soarelui crude şi miere de albine.

Acest mic dejun va avea 410 de calorii, 6 grame de grăsimi şi 7,6 grame de amidon rezistent.


4. 
Mic dejun slab în calorii: Smoothie cu banane şi făină de ovăz

Pune în blender lapte, o banană, 1 lingură de făină de ovăz şi orice alt fruct preferat.

Acest mic dejun va avea 200 de calorii şi 4,6 grame de amidon rezistent.


5. Mic dejun slab în calorii: O banană nu foarte coaptă

Conţinutul de amidon rezistent este mai ridicat atunci când bananele sunt mai verzi.

Odată ce coaja lor devine un galben intens şi cu pete maronii, conţinutul de zahăr este mult mai ridicat, iar cel de amidon rezistent mai scăzut. Alege o banaă mai verde, deoarece are 12,5 grame de amidon rezistent.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod