Britney Spears vrea să slăbească cu clisme. Ce efecte au asupra sănătăţii

Hidrocolonoterapia este folosită din ce în ce mai des, în special de celebrităţi care doresc să-şi menţină silueta şi să facă detoxifiere.

Celebra cântăreaţă este disperată să dea jos cele 13 kilograme pe care le-a acumulat şi ar vrea să apeleze la clisme efectuate de trei ori pe săptămână. Motivul pentru care a ales calea rapidă este acela că vedetei nu-i place să facă sport şi nici nu vrea să mănânce sănătos pentru a slăbi eficient.

Marilyn Monroe a fost sursa ei de inspiraţie

 

13kilograme s-a îngrăşat
Citind despre clismele cu ajutorul cărora şi-a menţinut silueta Marilyn Monroe şi fiind un mare fac al divei anilor '50, Britney Spears a luat hotărârea să urmeze şi ea această cură pentru a scăpa rapid şi fără eforturi de kilogramele în plus. "Britney ar face orice pentru a evita sportul şi mâncatul sănătos atunci când vine vorba despre slăbit.
A făcut cercetări pe cont propriu despre metode creative de a slăbi şi a descoperit faptul că idolul său, Marilyn Monroe îşi menţinea silueta cu ajutorul clismelor. Britney ar fi tentată să încerce şi ea metoda"
, susţine o sursă din anturajul vedetei.

Chiar dacă va încerca sau nu această metodă, clismele nu constituie o soluţie bună pentru a rezolva problemele cu greutatea. Ele au un rol important în detoxifierea lui, dar numai dacă sunt efectuate la recomandarea unui medic şi la o frecvenţă stabilită de un specialist.
Clismele sunt făcute din vremuri străvechi şi nu presupun nevoia unui echipament special. Ele curăţă colonul cu ajutorul apei calde, dar în unele situaţii se utilizează şi cafeaua sau ceaiul din plante medicinale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod