Urania, dată afară la B1 TV: "Sunt victima propriului meu succes"

Prezentatoarea emisiunii "Pasul Fortunei", pe numele ei adevărat Simona Vărzaru, a fost anunţată că emisiunea sa va fi scoasă din grila de programe, chiar dacă audienţa acestui program era peste audienţa medie a postului B1 TV.

"Pasul Fortunei", cea mai longevivă emisiune de la B1, nu se mai regăsește în grila postului TV. “A fost scoasă în cadrul restructurărilor", a declarat Simona Vărzaru pentru Paginademedia.ro.

Sunt 40 de site-uri care folosesc ilegal informații astrologice oferite de UraniaSimona Vărzaru
Programul difuzat sâmbăta, de la ora 16.00, avea audiențe peste media canalului. În luna mai, de exemplu, Urania era urmărită de aproape 100.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban (1% rating).
În comparație, media B1 la orașe este de 75.000 de telespectatori (0,8 rating), notează site-ul citat.

"Sunt mândră că într-o perioadă de criză am reușit să țin emisiunea. Făceam cam tot la emisiune: era înregistrată de mine, ilustrațiile eu le alegeam, la fel muzica, eram realizator și propriul meu producător. Din partea televiziunii, nu erau costuri de studio. Nici curent electric nu consumam de acolo", spus Simona Vărzaru pentru Paginademedia.ro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod