Urania, dată afară la B1 TV: "Sunt victima propriului meu succes"

Emisiunea Uraniei a fost sabotată de zeci de site-uri care au folosit abuziv numele realizatoarei


Sunt mândră că într-o perioadă de criză am reușit să țin emisiuneaSimona Vărzaru
"Trebuie să menționez un lucru extrem de important: sunt 40 de site-uri care folosesc ilegal informații astrologice oferite de Urania. Sunt victima propriului meu succes. Eu nu am niciun site, nu am niciun cont de Facebook! Toate site-urile sau conturile cu Urania folosesc o manipulare care nu are niciun fel de legătură cu persoana Simonei Vărzaru.
Aceasta nu colaborează cu ei, nu realizează nicio rubrică pentru acele site-uri. Sunt site-uri care iau toată emisiunea, o transcriau integral și astfel fac trafic!"
, a adăugat realizatoarea TV.

"Emisiunea a fost și victima acestor site-uri, care au mutat atenția de la TV pe internet, pentru că audiența lor a crescut datorită informațiilor transcrise din emisiune. De exemplu, unul dintre site-uri are peste nouă milioane de afișări. Pe lângă faptul că folosesc numele meu, sunt și site-uri unde <<Urania răspunde>>, pe messenger.
Fals! Sau site-uri unde Urania oferă consultații. Fals! Nu am nicio legătură cu acele site-uri. Oamenii de acolo chiar cred că este vorba de mine, dar nu este așa. Se folosesc de numele meu. Nu scriu pentru niciun site, nu colaborez cu nicio structură media. Nu dau consultații sub nicio formă"
, a explicat ea.

Simona Vărzaru a mai spus că în următoarele săptămâni va începe să prezinte informații astrologice pe adevăratul ei site.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod