Aliatii tai in cura de slabire

Poti gasi aliati pentru dieta ta unde nici nu te gandesti... Substante care accelereaza arderile grasimilor, care inhiba foamea sau care iti ofera rapid senzatia de satietate se gasesc in alimente atat de comune incat iti pot fi intotdeauna la indemana. Iata cateva dintre ele:
Poti gasi aliati pentru dieta ta unde nici nu te gandesti... Substante care accelereaza arderile grasimilor, care inhiba foamea sau care iti ofera rapid senzatia de satietate se gasesc in alimente atat de comune incat iti pot fi intotdeauna la indemana. Iata cateva dintre ele:

Apa cu lamaie


Stiu fotomodelele ce stiu... Un pahar cu apa in care s-au adaugat cateva picaturi de zeama de lamaie si putina coaja chiar are proprietatea de a stimula arderile de grasimi. Pe langa acidul acetic continut de sucul de lamaie, care incetineste tranzitul intestinal,  coaja de lamaie contine pectina, o fibra solubila care accelereaza arderea grasimilor.

Supa


Un bol cu supa de pui sau de legume iti tine de foame la fel de bine precum o portie de carne de pui. Aceasta este concluzia specialistilor de la Purdue University, in urma unui studiu.
Creierul percepe supa ca pe un aliment satios, tocmai pentru ca poate fi consumata in cantitate mare si ofera senzatia de stomac plin.

Uleiul de masline


Un studiu realizat in Australia a evidentiat faptul ca uleiul de masline poate accelera metabolismul si arderea grasimilor. Persoanele implicate in studiu care au consumat cateva linguri de ulei de masline zilnic au reusit sa slabeasca mult mai usor decat cele care nu au inclus uleiul in dieta lor.

Ceaiul verde


Cunoscut de multa vreme pentru proprietatile sale antioxidante, ceaiul verde reuseste sa accelereze metabolismul tocmai datorita acestor proprietati. Catehinele, o grupa de substante antioxidante, accelereaza arderea grasimilor si reduc semnificativ nivelul colesterolului negativ (LDL) din sange.
Poti consuma ceaiul verde zilnic, dar in cantitati limitate, de maximum 3 cani.

Grepfrut rosu


Potrivit unui studiu realizat de medicii nutritionisti americani, o jumatate de grepfrut rosu la fiecare masa, timp de 12 saptamani, te ajuta sa slabesti in jur de doua kilograme. Pe langa substantele care grabesc eliminarea grasimilor, grepfrutul rosu contine licopen, un antioxidant care te poate proteja de aparitia cancerului.

Otetul


Intr-un studiu suedez, specialistii au descoperit ca persoanele care consuma otet in timpul mesei se satura mult mai repede. Motivul pentru care se intampla acest lucru este incetinirea vitezei de trecere a alimentelor din stomac in intestinul subtire. Prin urmare, senzatia de satietate dureaza mai mult.
Responsabil pentru acest efect este acidul acetic din otet. Adauga otetul in salate, foloseste-l pentru ardeii copti sau adauga o lingurita de otet pentru a acri ciorba.

Ardeiul iute


Potrivit unui studiu japonez, 13 femei care au consumat ardei iute la masa au mancat mai putin decat erau obisnuite sa manance in mod normal. Responsabila pentru acest efect este capsaicina, substanta care ofera gustul iute ardeilor si care are capacitatea de a reduce apetitul. Adauga foarte putina pasta de ardei iute in mancarea ta si beneficiaza de aceste efecte benefice ale capsaicinei.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreeearedean pe 9 Mai 2011, 23:43
    pt sorina_c

    Un sfat prietenesc, scoate de tot din alimentatia ta iaurturile cu fructe! Am fost si eu odata la un nutritionist si pe langa faptul ca nu aveam voie sa consum iaurturi cu fructe, mi-a mai spus ca iaurtul natur pe care il consum trebuie sa aiba intre 1,5-2% grasime. Sincer, mai bine marunteste tu un fruct si pune-l in iaurt. Pare ciudat gustul la inceput dar cu timpul iti va placea, mai ales cand vine perioada fructelor de genul visine, capsuni... :)

    1
    0

  • Sorina_C pe 7 Mar 2011, 13:21
    Intrebare iaurt cu fructe Cremosso

    Buna. Vreau sa va intreb si eu ceva despre iaurtul cu fructe si dieta. Imi place tare Cremosso Multifruct, l-am descoperit de curand si sa stiti ca eu am inlocuit uneori iaurtul natur cu asta cu fructe. Am procedat corect?

    1
    2

  • CAMI pe 26 Feb 2011, 21:58
    dieta

    Da ,am incercat si eu aceste trucuri si dau rezultate buna mai ales apa cu lamiie exista si un regim bazt pe apa cu lamiie slabesti cam 3 kg in 2 saptamini.....lam incercat si eu si clientele mele,foarte bun este si ceaiul verde in combinatie cu s cortisoara si ghimbir baut dupa fiecare masa principala.....

    1
    0

  • Loredana pe 14 Feb 2011, 17:26
    aliatii tai in cura de slabire

    De apa cu lamaie si seaiul verde stiam,celelalte sunt o noutate pt. mine, am sa incerc uleiul de masline si grepfrutul rosu.

    0
    0

  • symo pe 12 Oct 2010, 18:45
    aliati tai an cura de slabire

    INTERESANT o sa ancerc si eu ,nu este costisitor si aceste produse le avem in casa .Daca da rezultate ramane de vazut ........

    0
    0

  • Raspuns pe 1 Sep 2010, 15:42
    pt ca e criza

    pai pentru ca e criza lumea nu mai da bani chiar daca unele produse sunt bune pt slabit lumea a cam luat teaapa si nu mai risca desi e bun ceaiul dp site-ul ala, a luat si nevasta mea si a slabit

    0
    0

  • Alexutza pe 1 Sep 2010, 15:41
    www.alcom.do.am

    eu am slabit cu un ceai dp site-ul asta www.alcom.do.am nush dc nu isi prmoveaza ceaiul poate nici ei nustiu ca are asa efect bun, eu am slabit 11 kg luna trecuta adica pana ieri

    1
    0

  • Monique pe 18 Aug 2010, 13:09
    Ceai de papadie

    este incredibil de eficient pentru reducerea celulitei, slabit si o stare generala de bine. Trei cani pe zi, a cate 2 plicuri / 1 lingura fiecare, dupa fiecare masa. Pauza 10 zile dupa 21 de zile. De altfel dupa 21 de zile nici nu va mai fi nevoie, daca organismul este sanatos, de reluarea acestei cure. Efecte mai rasunatoare in combinatie cu ceai verde. Succes tuturor :)

    2
    0

  • Liliana130 pe 2 Mar 2010, 08:55
    Aliatii mei

    Intresant articolul.Ne reaminteste lucruri usor de facut . Cred ca se merita sa incercam. Folosesc ceaiul verde cam de 5 ani si sunt foarte multumita. Beau o cana dimineata si o cana seara inainte de culcare.Fac si pauza de 1-2 luni.. Apa cu lamaie este iarasi foarte buna. Grepfruit rosu este o bunatate atunci cand faci cura de slabire Otet si ardei iute nu cred ca pot dar as incerca cu supa si uleiul de masline. Cine stie ce surprize pot avea.

    0
    0

  • Airin pe 14 Feb 2010, 18:46
    ardeiul iute

    stiam ca ardeiul iute e bun pentru dieta,dar in nici un caz,acest studiu realizat in japonia.locuiesc aici de 12 ani,si...in nici un caz japonezii nu consuma ardei iute,sau mancare iute...ceai verde DA.

    0
    0

  • antux pe 27 Ian 2010, 15:17
    asa si asa

    Daca ai probleme cu stomacul, gen gastrita sau ulcer, nu sunt indicate trucurile astea deoarece cresc aciditatea, in special ceaiul verde. Supa si uleiul de masline sunt intr-adevar foarte bune intr-o cura de slabire.

    0
    0

  • crstnuta pe 21 Ian 2010, 19:05
    dieta

    !!! sunt niste sfaturi minunate voi incerca si eu aceasta cura de slabire!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • suzeta pe 21 Ian 2010, 17:45
    cura de slabire !

    Voi incerca si eu dar nu stiu daca as putea,deoarece am diabet,non insulinic !

    0
    0

  • anca pe 21 Ian 2010, 15:08
    adevarat

    Foarte adevarat ce s-a scris in acest articol...eu le stiam de mai de mult "trucurile"acestea si dau rezultate vizibile.

    2
    0

  • Henrietta pe 21 Ian 2010, 14:42
    !

    foarte interesant!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod