Adevărul despre pastilele de slăbit și cum să iei decizia corectă pentru corpul tău

Orice femeie a fost tentată, la un moment dat, să încerce soluții miraculoase pentru a slăbi acele câteva kilograme „în plus”.
Pastile de slabit si creme anticelulita. Ceaiuri care inhiba senzatia de foame si diete cel putin ciudate pe baza de deficit caloric extrem. Cu siguranta, ai auzit despre toate. Poate le-ai si incercat pe unele dintre ele.

Dintre toate, pastilele de slabit reprezinta o adevarata industrie periculoasa. O industrie care le incurajeaza pe femei sa faca orice, doar pentru a pierde in greutate.

Cum functioneaza aceste pastile de slabit?


Majoritatea produselor de acest tip inhiba senzatia de foame sau te fac sa te simti satula mai repede, cu mai putina mancare. De exemplu, unele pastile de slabit contin ingrediente pe baza de fibre, care absorb apa si te fac sa ai senzatia de satietate fara sa fi consumat o cantitate optima de alimente.

De asemenea, multe dintre pastilele de slabit blocheaza absorbtia anumitor elemente din hrana, precum grasimile.
Iar cand intestinele nu mai proceseaza grasimea, poate aparea scaderea in greutate. In mod clar, vorbim despre niste masuri serioase si destul de dure. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod