Britney Spears a început un alt război, acum cu mama sa: „Mi-a distrus viața în secret”

Britney Spears este la un pas de a scăpa de sub tutela tatălui său, dar acum duce un război cu mama sa, Lynne.
Cântăreața și-a atacat mama într-o postare pe Instagram (pe care a șters-o ulterior) în care o acuza pe Lynne că a fost cea care a venit cu ideea tutelei.

Totul a început după ce Lynne Spears a depus luni o petiție prin care cere peste 650.000 de dolari din banii fiicei sale ca onorariu pentru avocații pe care ea i-a angajat să o ajute pe Britney în lupta pentru eliminarea tutelei.
„Tata a început tutela în urma cu 13 ani, dar ce nu știu oamenii este că mama a fost cea care i-a dat ideea!! Nu voi primi niciodată acei ani înapoi. Mi-a distrus viața în secret”, a scris Britney în postarea de pe Instagram, pe care apoi a șters-o.

„Deci puteți să vă luați atitudinea de 'Nu avem nicio idee ce se întâmplă' și să vă duceți naibii! Știți exact ce ați făcut”, a scris artista în postare, făcând referire la mama sa și la fostul său manager, Lou Taylor.

În petiția depusă luni, avocații lui Lynne susțin că aceasta a apelat la ei pentru a o „ajuta pe Britney să se elibereze de ceea ce ea consideră că este o existență controlată”.
Avocații mai spun că au căutat „cei mai potriviți medici și experți” pentru a o ajuta pe Britney în mai 2019 și că au luptat pentru ca vedeta să iasă de sub tutela tatălui său, Jamie Spears.

„Lynne a discutat pe larg cu Britney despre implicarea ei în lupta împotriva tutelei, iar Britney a acceptat cu entuziasm. Ea i-a cerut mamei sale să se alăture cazului în orice mod posibil ca să o ajute să pună capăt coșmarului și crizei pe care le îndura”, se arată în document, potrivit People.

În ceea ce privește suma cerută, avocații lui Lynne susțin că onorariul lor era de 840.000 de dolari, dar au fost „dispuși să aplice o reducere de 40%” și să ceară 504.000 de dolari.

Sumele cerute de avocați vor fi discutate într-o audiere ce va avea loc pe 8 decembrie, după ce pe 12 noiembrie judecătorii vor decide dacă pun sau nu capăt tutelei asupra lui Britney.

În schimb, tatăl lui Britney a cerut prin intermediul avocatului său ca tutela să fie „încheiată imediat”.

„Mărturia recentă a lui Britney și cererile sale de a prelua controlul asupra proprietăților și afacerilor sale au arătat clar că o continuare a tutelei ar fi împotriva dorințelor ei”, se arată într-un document depus de avocatul lui Jamie Spears.
„Jamie nu vede niciun motiv pentru care tutela ar trebui să continue”, a adăugat avocatul.

„Jamie își iubește și își susține fiica necondiționat. Punct. Așa cum a făcut-o întreaga ei viață, Jamie va face tot ce poate pentru a o proteja și a avea grijă de ea. În ultimii 13 ani asta a însemnat să-i fie tutore. Acum însemnă să pună capăt tutelei”, a completat avocatul.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
4 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod