Horoscopul săptămânii 8-14 noiembrie. Salvarea Racului stă în sfaturile primite

Salvarea Racului stă în sfaturile primite de la cei dragi. Trebuie doar să-și deschidă bine urechile!


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

În această săptămână s-ar putea să trebuiască să te confrunți cu o alegere sau o schimbare pe plan sentimental. Dar aici, probabil partenerul/a de viață trebuie să aleagă.

Ar trebui să fii atent/ă cu reacțiile tale, mai bine eviți confruntarea și iei lucrurile cu calm, încetul cu încetul.

Dificultățile prin care treci și care îți subminează stima de sine nu vor dispărea pocnind din degete.

Bani

În această săptămână, s-ar putea să fii nevoit/ă să înfrunți cu curaj unele provocări. Ești indecis/ă și încerci să câștigi timp. Poate ai avut două propuneri profesionale care te interesează și trebuie să iei o decizie acum.

Trebuie să te hotărăști cât mai repede, deoarece niciunul nu va aștepta prea mult după tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, poate veni vorba despre nuntă sau de planificarea ei dacă e deja un subiect discutat și pus la punct. Inspirația ta este nelimitată.

Lasă-ți sentimentele să-ți ghideze pașii, deoarece de multe ori ți le reprimi. În schimb, încearcă să faci totul din suflet, deoarece dacă există dorință, lucrurile vor ieși minunat.

Bani

Săptămâna aceasta ar putea fi perfectă pentru a ajunge la acorduri sau a semna contracte de tot felul. Deci, dacă ai în plan o colaborare de afaceri, acum este momentul ideal.

Ești pregătit/ă să faci o mutare importantă, cu condiția să fi făcut o cercetare atentă înainte. Astfel, nu vei da greș!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Săptămâna aceasta poate fi săptămâna dragostei. Urmărește-ți e-mailul și în niciun caz nu ignora apelurile necunoscute pe care le primești, deoarece s-ar putea să ai parte de o surpriză mare.

Poate fi o veche cunoștință pe care nu ai mai văzut-o de mult timp și care reapare cu intenții romantice, dar ar putea fi și o scrisoare de dragoste de la o persoană pe care ai întâlnit-o recent.

Dacă nu ești căsătorit/ă, dar ești cu cineva, s-ar putea să crezi că partenerul/a nu se grăbește să oficializeze relația, deoarece va evita subiectul și să te privească în ochi.

Bani

În ceea ce privește banii, nu vor exista motive de îngrijorare în această săptămână. Se poate să primești o sumă de bani neașteptată, dar pe care o vei cheltui imediat, astfel încât nici nu vei simți vreo schimbare.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau ești nemulțumit/ă de jobul actual, caută cu atenție noi oferte, dar nu numai în domeniul pentru care te-ai pregătit sau activezi. Te poți reorienta spre binele tău!

Citește și: 5 zodii care nu se simt niciodată vinovate pentru ceea ce fac

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Săptămâna aceasta ai putea beneficia pe urma sfaturilor altcuiva. De obicei, tu ești persoana care oferă sfaturi oamenilor din jurul tău, dar acum rolurile se inversează.

Sfatul astrelor este să nu te împotrivești, deoarece îndrumările pe care le vei primi te vor scuti să faci alegeri proaste.

Poate e vorba de un prieten de-al tău care încearcă să îți ofere sfaturi cu privire la îndoielile tale amoroase. Deschide larg urechile!

Bani

Vrei să-i impresionezi pe cei din mediul profesional cu ideile tale. Cu toate acestea, te-ai putea confrunta cu unele eșecuri și piedici: colegi reticenți, un șef sceptic...

Nu te supăra, s-ar putea ca motivul să fie că au alte lucruri de făcut în acel moment, nu pentru că nu te apreciază.

Lupta ta nu trebuie să fie dusă la extremă, deoarece situația ta financiară nu îți creează probleme, de aceea nu insista!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Probabil că această săptămână nu este săptămâna ideală pentru a-ți exprima deschis resentimentele pe care le-ai acumulat față de anumiți oameni, cum ar fi partenerul/a de viață.

Ești puțin tensionat/ă și iei totul mult prea personal. Fii răbdătoare cu cei dragi, dar și cu tine. Lasă rațiunea să te ghideze și nu sentimentele!

Bani

Pe plan financiar nu o duci rău, dar nici excelent. Menține-te pe poziții, deoarece ar putea apărea unele oportunități și nu ar fi bine să le ratezi.

Nu intra în dispute cu șefii, nu încerca să denaturezi realitatea doar pentru a ieși în față. Ești o persoană muncitoare și ar fi păcat să îți strici imaginea pentru că ești tentat/ă să minți în ideea de a-ți nimici colegii sau partenerii de afaceri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Uneori, ești prea pasiv/ă și resemnat/ă în ceea ce privește viața ta sentimentală. Cel mai probabil, aceasta este o atitudine excesivă și periculoasă a ta, deoarece orice om are nevoie să-și exprime sentimentele față de cei dragi.

Chiar dacă urăști conflictele și așa-zisele conversații periculoase, nu ar trebui să mergi prea departe în această săptămână. Dacă o faci, ar trebui să știi că te expui unor pedepse și neplăceri inutile.

Bani

Săptămâna aceasta vei fi mult prea energic/ă și agitat/ă pentru cei din jur. O mulțime de idei îți trec prin cap și devii destul de obositor/oare pentru ceilalți.

Chiar dacă ești îngrijorat/ă de situația ta financiară, nu trebuie să acționezi cu disperare. Poți ieși din colaps doar dacă ai mintea limpede și acționezi rațional.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta te vei trezi pierdut/ă în gânduri și te vei concentra cu greu. Te vei întreba constant cine ar putea fi partenerul/a ideal/ă.

Din păcate, totul rămâne la nivel de gânduri și vorbe, dar nicio faptă. Pentru a obține ceea ce îți doreești sau pentru a-ți îmbunătăți viața sentimentală, va trebui să iei atitudine. Nimic nu pică din cer!

Bani

Visezi să câștigi la loto, dar nu joci. Atitudinea ta pasivă te trage în jos, iar situația financiară actuală chiar nu îți permite acest lucru.

Strâmtorările economice te îndeamnă la acțiune, la practică.

În mediul profesional, vei simți o mare încredere în tine, dar și un val neașteptat de furie. Poate, în sfârșit, vei primi o veste bună.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Ar trebui să petreci mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești, deoarece săptămâna aceasta e momentul perfect pentru asta.

Dacă ești singur/ă, distrează-te cu prietenii tăi.

Dacă ai o familie, profită de orice ocazie pentru a dezvolta proiecte motivante în care toată lumea să se poată implica.

Bani

La locul de muncă, nu face totul singur/ă. Deleagă din sarcini, astfel încât toată lumea să participe și să merite să-și primească recompensa financiară.

În acest moment, ar trebui să faci loc noutății. Dacă te-ai săturat să faci același lucru din nou și din nou, nu ezita să treci la un alt job sau o activitate diferită.

Imaginația te ajută să cauți constant pentru a descoperi o lume necunoscută. Lasă această dorință să te ghideze în aceste zile și chiar te poți îmbogăți în viitorul apropiat. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

S-ar putea să te simți puțin singur/ă săptămâna aceasta. Deși ești plin/ă de patos și ai multă iubire de oferit, pare că nu e nimeni potrivit pentru tine.

Starea ta de spirit se va îmbunătăți spre weekend. Ai face bine să încerci să o menții.  

Bani

Timiditatea și fragilitatea ta te împiedică să fii realist/ă în relațiile tale sociale și profesionale. Un sfat, fii atent/ă la tine. Nu te lăsa ghidat/ă de sentimente, bazează-te pe capacitatea ta de a discerne.

Dacă urmezi toate aceste sfaturi, situația ta financiară va avea și ea de câștigat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Vei simți că plutești pe un nor de fericire și împlinire. Vei simți o atracție foarte puternică pentru partenerul/a de viață.

Dacă ești singur/ă în acest moment, s-ar putea să ai parte de o întâlnire pasională cu cineva.

Sentimentele tale se duc către o persoană reală care, fără îndoială, va domina aceste zile.

Bani

Săptămâna aceasta, starea ta de spirit pare să fie puțin instabilă. Acest lucru se datorează, fără îndoială, unui sentiment trecător de inutilitate la locul de muncă.

Mai mult ca oricând, simți că ceea ce faci tu nu dă roade și te frustrezi, deoarece presiunea și nevoia de a câștiga mai mulți bani este destul de mare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Acesta este un moment bun pentru a lua unele decizii. Trebuie să alegi persoana cu care vrei să fii, fără a juca la mai multe capete. Unul dintre acești potențiali parteneri este perfect pentru tine, dar trebuie să cântărești bine lucrurile.

Dacă ai deja o familie, astrele te sfătuiesc să încerci să acorzi mai multă atenție celor dragi.

Dacă ești singur/ă și nu pare să se zărească nimic la orizont, nu te descuraja! Decât să fii într-un cuplu în care partenerii se simt nefericiți, mai bine rămâi singur/ă.

Bani

Nu vei întâmpina probleme cu banii în această săptămână, dar nu se poate spune că situația ta financiară este una roz.

Din fericire, îți poți acoperi cheltuielile, dar nu ai suficienți bani cât să îți faci unele plăceri. Încearcă să nu cedezi tentației de a te împrumuta pentru mofturi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta te va găsi destul de senin/ă și capabil/ă de a-ți gestiona sentimentele.

Unele amintiri ar putea ieși la suprafață și, cu siguranță, te vei întreba ce se întâmplă cu tine. Poate că ai stocat niște emoții care merită exprimate. Nu le mai ține în tine, deoarece după ce le lași să iasă, drumul tău în viață va fi mult mai simplu.

Bani

Dacă se va ivi vreo oportunitate, vei avea tot interesul din lume pentru a dirija un proiect ambițios și a-ți folosi abilitățile profesionale. Nu îți fie frică de eșec, ai cele mai bune cărți pentru a reuși.

Însă, factorul determinant este propria ta voință și, mai presus de toate, dorința ta de a paria pe un proiect complex.

Depinde de tine să stabilești care sunt prioritățile, banii sau comoditatea. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod