Monica Perez a slabit 70 de kilograme

A slăbit de frică 70 de kilograme. Ce a motivat-o şi cum a reuşit?

Monica Perez alaturi de familie

Cum arată dieta ei acum?



Toată viaţa ei a fost obişnuită să mănânce mult, iar bunica sa îi facea porţii imense de mâncare mexicană. Chiar dacă mama ei a încercat să îi ajusteze porţiile şi să îi dea mult mai puţină mâncare, Monica nu a reuşit să slăbească mult în tinereţe. După ce s-a căsătorit în 2002 şi a făcut o injecţie contraceptivă, ea a început să se îngraşe şi mai mult, iar după cum susţine ea este posibil ca acest contraceptiv să fi determinat o creştere în greutate atât de mare.

În plus, după aceea a început să poftească numai la alimente nesănătoase şi era ceva obişnuit ca alimentaţia ei dintr-o zi să conţină doar fast-food.

"Dacă aveam poftă să mănânc doi burgeri şi două porţii de cartofi prăjiţi la McDonald's nu ezitam să-mi fac această poftă. În unele zile, mâncam la McDonald's dimineaţa şi la prânz, iar seara optam pentru un burrito"
, îşi aminteşte femeia.

Însă, în timp, greutatea excesivă a început să îi afecteze sănătatea şi se trezea adesea în timpul nopţii pentru că nu mai putea să respire şi avea furnicături ciudate în mâini.
Însă, abia după incidentul din maşină din 2013, Monica a găsit motivaţia ca să facă ceva pentru sănătatea ei. Şi a reuşit!

Acum, dieta ei s-a schimbat drastic:

  • La micul dejun mănâncă de obicei ouă, spanac şi ciuperci.
  • La masa de prânz, Monica alege o salată cu pui.
  • La cină combină o sursă de proteine cu orez brun şi broccoli.


Credit foto: dailymail.co.uk

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod