6 trucuri ca să scapi de burtă fără să mori de foame

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci şi foarte nesănătoasă pentru organele interne. Află cum poţi să scapi de colăcei şi burtă fără să te înfometezi şi fără să apelezi la cure de slăbire drastice.

Grăsimea abdominală nu este doar inestetică, ci şi foarte nesănătoasă pentru organele interne. Află cum poţi să scapi de colăcei şi burtă fără să te înfometezi şi fără să apelezi la cure de slăbire drastice.

 

Dacă scapi de grăsimea din jurul abdomenului îţi vei îmbunătăţi şi sănătatea, deoarece specialiştii o consideră un factor de risc pentru bolile de inimă, hipertensiune arterială, diabet zaharat de tip 2 şi cancer. O dietă care te scapă de grăsimea abdominală nu este nicidecum una care presupune înfometarea, ci mai degrabă obiceiul de face alegerile alimentare corecte.

Consumul ridicat de fibre, fructe, legume, cât şi evitarea dulciurilor şi a produselor procesate constituie un prim pas către a atinge ţelul pe care ţi l-ai propus.


1. Împachetările cu folie alimentară

Aplică în fiecare seară o cremă antiadipoasă şi masează zonele cu problemă, după care înveleşte cu folie alimentară pentru a permite substanţelor din cremă să fie absorbite mai intens. Este de preferat să stai cât mai mult posibil cu folia, între 1-2 ore.


2. Evită carbohidraţii simpli la masa de seară

În general, la masa de seară este de preferat să nu consumi paste, pâine, cartofi sau alţi carbohidraţi simpli dacă nu faci mişcare fizică după ce ai mâncat. Explicaţia oferită de celebrul Dr. Oz, prezentatorul emisiunii "The Dr. Oz Show", este una simplă şi convingătoare: aceşti carbohidraţi simpli se vor depune exact pe burtă. Specialistul recomandă consumul acestor alimente dimineaţa sau la prânz pentru a face mişcare şi a favoriza arderea lor. Seara este bine să consumi carbohidraţi din legume.


3. Măcar 30 de abdomene zilnic şi vei avea abdomen tonifiat

Nu uita să faci zilnic măcar 30 de abdomene, în serii de câte 15, deoarece nu îţi vor lua mai mult de 10 minute. Nu-i aşa că 10 minute nu ţi se par atât de greu de introdus în planul tău zilnic?


4. Consumul de soia distribuie egal grăsimea
Potrivit cercetărilor, consumul regulat de soia favorizează depunerea grăsimilor în zonele mai voluptoase, evitând talia. Datorită conţinutului de fitoestrogeni, soia are capacitatea de a regla nivelul de estrogen din organism şi modul în care este distribuită grăsimea. Celebrul Dr. Oz recomandă consumul de soia, dar într-o formă cât mai naturală. Evită produsele din soia intens procesate!


5. Porţii mici şi dese
Este recomandat să mănânci câte puţin la fiecare masă şi să nu combini o grămadă de alimente la aceeaşi masă. De asemenea, înlocuieşte cele trei mese consistente cu trei mese principale mai lejere şi două gustări.



6. Renunţă la pâinea albă!
Fie înlocuieşti pâinea albă cu una neagră, fie renunţi de tot la ideea de a consuma pâine la masă. Poţi să alegi o variantă de pâine din făină integrală sau sortimentele de biscuiţi (crackers) din făină de secară. 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 5 Sep 2012, 18:10
    Cu Fyt form am scapt de burta

    De ceva timp caut tot felul de solutii care sa ma ajute sa scap de burta, DAR IN FINAL AM REUSIT. Eu am avut burta foarte mare dupa nastere. A trecut aproape un an si nu-mi scadea burta. Eram foarte speriata,am crezut ca am vreo boala. Am mers la mai multi medici si dupa un set de analize am aflat ca nu am nimic si ca singura problema era grasimea in exces depozitata pe abdomen. dupa multe cautari pe internet am zis sa incerc si un produs naturist de slabit. Am gasit siropul Fit Form, care in perioada aceea era la reducere si m-am gandit sa-l iau ca daca risc sa nu risc mult. Au trecut 3 luni, timp in care am consumat 5 siropuri si am slabit 11 kilograme. Grasimea pe care o aveam in exces la burta s-a diminuat . Cred ca daca voi continua inca 2 luni am sa scap definitiv de burta. Am foarte mare incredere ca voi reusi. L-am recomandat tuturor, indiferent de varsta pentru ca se pare ca multi au primit cate o sansa. Unii au fost sceptici,altii mi-au urmat exemplul.

    9
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod