Cel mai ușor mod de a slăbi. Sfaturi de la un antrenor al celebrităților de peste Ocean

Când începi un program de slăbit, pierderea în greutate poate părea o sarcină copleșitoare. S-ar putea să simți că există un număr imens de schimbări care trebuie făcute în stilul tău de viață pentru a deveni unul mai sănătos.
Totuși, nu te lăsa copleșit, pentru că pierderea în greutate nu trebuie să însemne o revizuire completă a vieții tale, ci este necesar să operezi schimbări doar în privința câtorva factori cheie: activitățile fizice, dieta și conștientizarea a ceea ce se întâmplă în propriul corp.
 


Cel mai ușor mod de a slăbi

 

Potrivit antrenorului celebrităților, Sergio Pedemonte, care este și directorul general (CEO) al Your House Fitness, exercițiile fizice, mersul pe jos, hidratarea și planificarea meselor sunt cele mai bune schimbări pe care le poți face pentru a slăbi rapid.

 
Plank, un exercițiu pentru întregul corp

 

Integrarea unei forme de exerciții, cum ar fi plankul, în rutina ta zilnică, este vitală pentru a menține un deficit caloric rezonabil pentru pierderea în greutate.
Pedemonte explică: „Plank, dacă este executat corect, este un exercițiu pentru întregul corp. Mușchii principali antrenați - nucleul - sunt șoldurile, partea inferioară a spatelui și abdomen. Mușchii secundari sunt cvadricepsul, brațele, umerii și mușchii superiori ai spatelui (romboizi etc.). Începătorii ar trebui să facă trei seturi de exerciții, de câte 10-45 de secunde fiecare, iar pauza între seturi să fie cât durata exercițiului. Astfel, corpul va deveni mai puternic și vei evita rănile ce pot surveni în timp ce faci acest exercițiu. Nu în ultimul rând, vei arde o mulțime de calorii în timp ce faci… plank.", explică antrenorul Pedemonte.
 


Mersul pe jos, un exercițiu important

 

Mersul pe jos este un exercițiu ușor, dacă ești începător, iar Pedemonte observă că acesta este adesea trecut cu vederea.
El explică faptul că mersul pe jos este un antrenament de echilibru care ajută celulele adipoase să creeze energie pe care corpul tău o poate consuma, ceea ce va ajuta la pierderea în greutate. Și, nu în ultimul rând, mersul pe jos este o modalitate excelentă și simplă de a reduce, după ce ai mâncat, nivelul zahărului din sânge. Starea de echilibru începe după aproximativ 40 de minute de activitate, așa că dacă ești în căutarea unui exercițiu care să ardă mai multe calorii într-o perioadă mai scurtă de timp, Pedemonte recomandă boxul, deoarece combină antrenamentul de mare intensitate cu rezistența.
 


Hidratarea, foarte importantă

 

În ceea ce privește dieta ta, Pedemonte afirmă că cea mai simplă modalitate de a înregistra o scădere în greutate este prioritizarea consumului de apă, față de orice altă băutură.
Nu numai că vei fi hidratată și vei consuma cea mai mare parte a energiei din alimente. Dacă te simți pregătit să faci acest lucru, Pedemonte recomandă, de asemenea, să începi să urmărești mesele pentru a creea conștientizarea aportului zilnic și pentru a stabili obiective de macronutrienți ce îți vor alimenta organismul, mai degrabă decât a-l priva.
 


Exercițiile făcute până la epuizare nu sunt o soluție

 

Pierderea sănătoasă în greutate nu trebuie să fie un proces copleșitor, plin de exerciții, făcute până la epuizare, pe care le urăști. Și nici eliminarea alimentelor tale preferate nu este o soluție. Cel mai simplu mod de a pierde în greutate este să acorzi prioritate obiceiurilor valoroase și eficiente, cum ar fi să bei apă și să mănânci totul cu moderație, pentru a te încadra într-un deficit caloric rezonabil.
Prin introducerea unor exerciții pe care le consideri stimulatoare, cum ar fi plank, mersul pe jos sau chiar boxul, poți obține rezultatele dorite fără toate presupunerile sau încercările și erorile.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod