Ed Sheeran dezvăluie cu ce probleme de sănătate mintală a luptat în ultimul an. Prin ce dramă a trecut artistul

Ed Sheeran anunță un nou album, prilej cu care dezvăluie că soția Cherry Seaborn a avut o tumoare în timpul sarcinii, motiv pentru care el a trecut printr-un adevărat coșmar.
„M-am simțit de parcă mă înec, cu capul sub suprafață, privind în sus, dar nu reușesc să străpung aerul”, spune Sheeran despre luptele sale profunde cu sănătatea mintală într-un an care i-a schimbat viața.
 

 
Ed Sheeran, despre problemele de sănătate mintală și drama prin care a trecut

 
 
Tumoarea soției sale însărcinate și decesul celui mai bun prieten al său l-au afectat teribil pe Ed Sheeran. Artistul dezvăluie cu ce probleme de sănătate mintală a luptat în ultimul an și prin ce dramă a trecut.
„Să compun melodii este terapia mea. Mă ajută să dau sens sentimentelor. Am scris fără să mă gândesc la cum vor fi melodiile, am scris orice mi-a venit. Și, astfel, în puțin peste o săptămână, am înlocuit munca de un deceniu cu munca mea de acum”, a mărturisit Ed Sheeran, referindu-se la  cele mai adânci gânduri întunecate care i-au trecut prin minte în aceea vreme.


Soția gravidă, diagnosticată cu o tumoare, iar cel mai bun prieten, decedat

 
 
„În decurs de o lună, soției mele însărcinate i s-a spus că are o tumoare, fără cale de tratament până după naștere”, a continuat el mărturisile despre soția Cherry Seaborn, care, în mai 2022, i-a născut o a doua fiică.
"Prietenul meu cel mai bun, Jamal, care a fost ca un frate pentru mine, a murit brusc și m-am trezit în instanță apărându-mi integritatea și cariera de compozitor.
Treceam prin frică, depresie și anxietate", a adăugat cântărețul, în vârstă de 32 de ani, făcând referire la un proces de plagiat ce a implicat cântecul său „Shape of You”. 
„M-am simțit de parcă mă înec, cu capul la suprafață, privind în sus, dar nu reușeam să străpung aerul”, a mai spus Ed Sheeran.
 


Ed Sheeran a revenit cu cel mai recent album – Subtract

 

Cu noul său album – Subtract –, Ed Sheeran va acoperi o perioadă dificilă din viața sa, care l-a îndemnat să reflecteze muzical asupra „gândurilor sale cele mai profunde și întunecate”, a anunțat el, miercuri, într-un comunicat de presă.

„Lucram la Subtract de un deceniu, încercând să realizez albumul acustic perfect, scriind și înregistrând sute de melodii, cu o viziune clară a ceea ce credeam că ar trebui să fie.
Apoi, la începutul anului 2022, o serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mea mintală și, în cele din urmă, felul în care am văzut muzica și arta”, a mai spus el.

 
Pentru sănătatea mintală, Ed recomandă “exercițiul fizic intens”

 

Ed Sheeran spune că „exercițiul fizic intens” și “alimentele confortabile” sunt „superioare” pentru sănătatea sa mintală.
El a mai adăugat că acest lucru l-a inspirat să scoată un album care a reprezentat cu exactitate ceea ce trăia.
„Îmi deschid capcana din suflet. Pentru prima dată nu încerc să creez un album pe care să-l placă oamenii, ci doar pun ceva care este sincer și adevărat și reflectă exact locul în care mă aflu în viața mea de adult. Aceasta este înregistrarea din jurnal din februarie și felul meu de a înțelege ce se întâmplă.
Acesta este Subtract.”, a mărturisit Ed Sheeran.

 
 
Noul album, lansat pe 5 mai
 


Noul album al lui Ed Sheeran este programat pentru lansare pe data de 5 mai.
În ianuarie 2023, artistul care a lansat melodia „Shivers” a anunțat că s-a întors pe rețelele de socializare, după ce luase o pauză de două luni pentru a se concentra asupra vieții sale personale.
„Motivul pentru care fac acest videoclip este că, fiind complet sincer, am avut niște lucruri tulburi în viața mea personală, așa că nu prea aveam chef să fiu online și să mă prefac că sunt ceva ce nu sunt, când nu mă simțeam așa. Știu că sună ciudat. Voi începe să postez”, a spus el atunci.

În octombrie, el a anunțat datele pentru etapa din America de Nord a turneului său + - = ÷ x (pronunțat „Matematics”), care se va desfășura pe stadioane din Statele Unite și Canada, din mai până în septembrie 2023.
2 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod