Horoscop 2 martie. Săgetătorului i se pun bețe în roate

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Relația ta ar putea fi puțin provocatoare mai târziu în această zi, deoarece pot exista unele conflicte sau neînțelegeri cu cei dragi. Încearcă să rămâi calm/ă și să comunici clar pentru a evita orice probleme majore.

Taur

Amintește-ți că minciunile albe pot fi tolerate, dar că nu este niciodată în regulă să îți minți partenerul. Necinstea poate rupe chiar și cele mai puternice legături. Așadar, gândește-te de două ori înainte de a spune sau face ceva!

Gemeni

Astăzi vei ajunge într-o situație dificilă sau periculoasă. Te vei simți obligat/ă să mergi împotriva curentului, ceea ce poate să nu fie un lucru atât de productiv.
Spre seară, ia-ți puțin timp liber pentru a te elibera de stres.

Rac

O călătorie scurtă ar putea avea loc astăzi. Înainte de a continua, s-ar putea, totuși, să fii obligat/ă să faci unele modificări ale intinerariului tău. Dacă nu eșți prea mulțumit/ă de schimbări, este posibil să te simți deranjat/ă și neliniștit/ă la sfârșitul zilei. Ar fi bine să te împaci cu schimbările necesare și apoi să faci un efort pentru a face călătoria una plăcută și fructuoasă.

Leu

Nu vei fi în apele tale astăzi și, cel mai probabil, te vei simți dezamăgit/ă. Vei simți că ești singur/ă pe lume, emoțional vorbind. Dorințele tale reprimate și tendința ta filozofică vor ieși în prim-plan astăzi și îți vor influența starea de spirit.

Fecioară

Orice îți trece prin cap va avea succes astăzi.
Vei excela la școală, serviciu sau în afaceri și vei termina toate treburile începute. Imaginația ta este la cote maxime și va ieși în evidență. Pe scurt, o zi de fericire și varietate.

Balanță

Acasă este locul unde îți este inima. Dar astăzi, acasă este locul unde vor fi necazurile tale. Cu cât încerci să fugi mai repede de ele, cu atât mai repede par să te ajungă din urmă. Deci, să faci asta nu este cea mai bună soluție. Stai și înfruntă-le!

Scorpion

Norocul va fi de partea ta astăzi, chiar și atunci când vine vorba de lucrurile riscante pe care eșți tentat/ă să le faci. Nivelul tău de energie este neobișnuit de ridicat și vei pune multă pasiune în tot ceea ce faci.

Săgetător

Există o posibilitate foarte mare de îmbunătățire a poziției și imaginii tale publice astăzi.
Dar, totul depinde atât de mult de caracterul tău personal și, prin urmare, trebuie să îl păzeșți cu zel, chiar și cu propria viață. Cei care caută să-ți strice reputația vor fi dezamăgiți.

Capricorn

Există posibilitatea să te înfurii astăzi. Astrele te sfătuiesc să îți ții nervii în frâu sau se va ajunge la certuri ireconciliabile. Evită confruntările și complicațiile inutile și la locul de muncă, dar și acasă.

Vărsător

Dacă intenționezi să zbori pe țărmuri străine pentru studii sau cursuri de specializare, începe documentarea și alte pregătiri astăzi. Tot ce trebuie să faci este să întocmești o listă de priorități și să o urmezi rând pe rând.

Pești

Acțiunea este punctul tău forțe, cel puțin astăzi.
Așadar, preia inițiativa și vei ieși câștigător/oare. Spre seară, relaxează-te puțin, joacă-te cu animalul tău de companie sau, pur și simplu, pune-ți pe tine cea mai bună ținută și ieși în oraș la socializare!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod