O reteta simpla, pe care trebuie sa o incerci.
Îți place supa de roșii dar nu vrei să ai parte mereu de același gust? Nu ai de ce să renunți la preparatul tău favorit, ci poți varia ingredientele suplimentare pentru a obține un gust diferit de fiecare dată. Află ce-ți propun maeștrii bucătari.
Atunci când temperaturile depășesc 30 de grade Celsius, probabil îți este poftă de înghețată sau deja mănânci una.
Înghețată? Nu. Brânză? Cu siguranță. La prima vedere dieta ketogenică pare ocazia ideală de a consuma cantități nelimitate de unt, brânză sau smântână.
Sezonul sărbătorilor plin cu delicii culinare se apropie, iar smântâna ar putea deveni prima alegere pentru a obține aluaturi fragede și prăjituri delicioase.
Iaurtul, kefirul, laptele bătut, iaurtul de băut și sana sunt o sursă importantă de calciu pentru organism. Există însă voci care se opun consumului de lapte proaspăt.
Stii foarte bine ca iaurtul este hranitor, sanatos si ca iti imbunatateste digestia. Mai mult decat atat, fructele se incadreaza in aceeasi categorie. Tocmai de aceea combinatia celor doua intr-o delicioasa inghetata nu poate decat sa iti produca placere si, in acelasi timp, sa iti ofere un plus...
Iată o supă perfectă pentru aceste zile de toamnă.
Ca sa intelegi cat este de buna aceasta combinatie, trebuie sa o incerci. Are ceva din aerul simandicos al retetelor frantuzesti, dar greseala ii este iertata, pentru ca nu este foarte greu de preparat. Ingredientele sunt pentru patru portii.
Untul poate să conţină untură de porc, seu de vită, grăsime de peşte dezodorizată sau ingrediente din petrol atunci când este falsificat.
Este excelenta, arata foarte bine si se prepara relativ usor. Cantitatile sunt pentru sase portii.
Pielea matură are nevoie de o îngrijire specială. Prevenirea semnelor de îmbătrânire şi încercarea de a le face mai puţin vizibile par să fi devenit o preocupare majoră pentru femeile trecute de 25 de ani.
Desi majoritatea femeilor respecta un ritual zilnic de ingrijire a tenului si corpului, din pacate nu toate isi fac timp pentru ingrijirea speciala a zonelor mai sensibile, cum sunt buzele, gatul si decolteul.
Panna cotta este un desert italienesc, provenit din nordul Italiei. Numele său, "smântână gătită", spune totul despre realizarea sa. Şi chiar dacă acum se face panna cotta cu vanilie sau cu ciocolată, reţeta tradiţională este simplă, fără nici un fel de arome, şi este servită cu...
O reţetă simplă, foarte uşor de preparat, dar şi foarte gustoasă. Somonul este un peşte bogat în Omega 3 şi magneziu, de aceea nu ar trebui să vă lipsească din dietă. Ingrediente:500 de grame de paste (tagliatelle sunt perfecte)250 de grame de somon afumat1 lingură ulei de...
Încearcă o reţetă delicioasă, cu cartofi şi gust intens de smântână. Un preparat pe care îl pregăteşti rapid, ideal pentru zilele în care vrei să mănânci ceva consistent şi cu gust bogat.
Masa de Paşte include mâncăruri tradiţionale, astfel că trebuie să evitați excesele şi combinaţiile de alimente care vă pot produce probleme. Vedeta a postat pe pagina ei de Facebook câteva sfaturi de care puteţi ţine cont atunci când vă aşezaţi la masă, informează site-ul...
Ţi se pare o combinaţie bizară? Este o nebunie pe care trebuie să o încerci!
Ştiu că suntem în post, ştiu că nu este bine să recomandăm un astfel de preparat, dar este atât de delicios încât nu am reuşit să mă abţin.
Multă lume nu ştie ce-i smântâna dulce şi la ce-i bună ea. Ei bine, smântâna dulce e smântână nefermentată şi, prin urmare, dulce, nu acră cum e cea cu care suntem obişnuiţi cu toţii de mici. Nu-i dulce...
Cu un strop de imaginatie, fructele devin cel mai bun desert.