Supă de spanac


Iată o supă perfectă pentru aceste zile de toamnă.
Iată o supă perfectă pentru aceste zile de primăvară.

Ingrediente:

500 grame spanac
1 ceapă
2 căţei de usturoi
250 g smântână
50 ml ulei
1 lingură făină albă
sare
piper

Mod de preparare

Spanacul se curăţă, se opăreşte, se scurge, se taie fideluţe şi se pune la fiert în aproximativ 2 litri de apă. Într-o tigaie, ceapa tocată mărunt se căleşte 2-3 minute în ulei, după care se adăugă făina, se rumeneşte puţin, apoi se pune în oala cu spanac. Totul se fierbe la foc mic timp de 30 de minute, după care se adaugă usturoiul dat prin răzătoarea mică.

Se potriveşte supa de sare şi piper, se ia oala de pe foc şi se pune smântâna, amestecând.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod