O artistă aflată în carantină și-a pictat întreaga casă. Rezultatul este uimitor!

Fiecare dintre noi și-a găsit propriul mod de a face față izolării. De exemplu, artista franceză Nathalie Lete trece prin această perioadă dificilă pictând.
Ceea ce face ca metoda lui Nathalie de a rezista izolării să fie specială este „pânza” pe care a ales să-și realizeze picturile: locuința sa de la țară. Artista pictează totul, de la pereți, uși, scări și până la mobilă. Nathalie transformă totul într-o adevărată grădină botanică de vis, realizată cu ajutorul pensulei și culorilor.

„Am cumpărat casa Maison Atelier Suzanne în urmă cu trei ani. Se află la o oră distanță de Paris, într-un mic sat lângă râul Loing și pădurea Fontainebleau”, a declarat Lete pentru Bored Panda.

Artista a avut ideea de a vopsi casa numai în alb, asemenea unei pagini goale, și apoi să o acopere cu modele florale elaborate.
„În primul an am trăit într-o casă complet albă. Am început apoi să pictez toate detaliile atunci când aveam puțin timp liber. Acum, din cauza izolării, am avut două luni întregi în care să mă concentrez asupra pictării pereților”, a spus artista.

Însă Nathalie nu s-a oprit aici. „Vreau să pictez nu doar pereții, ci și toată mobila, lămpile, faianța, covoarele, pernele și alte materiale. Vreau să creez un cuib care să fie acoperit complet cu arta mea”, a mai spus artista din Franța.
 

Citește și: Scena de vis pe care un fotograf a surprins-o într-un parc din Japonia - VIDEO 


Pentru modelele alese se inspiră din arta populară, în special din frumoasele case pictate din satul Zalipie, Polonia, dar și din casele Maud Lewis din Canada și Charleston, aflată în Anglia.
„Îmi plac și străzile bazarului din Tanger, Maroc, care sunt pictate de adolescenți cu scopul de a înfrumuseța zona”, declară tânăra.

„Îmi place ideea de a decora locuri și obiecte simple, precum o cameră sau o piesă de mobilier, folosind doar puțină culoare și motive simple”, spune Lete.

Nathalie nu decide niciodată în avans ce va picta. Îi place să lase frâu liber creativității. „Lucrez pas cu pas, colț după colț, și perete după perete. Astfel am timp să învăț din greșelile mele și să le evit mai târziu, pe măsură ce proiectul avansează.
Chiar dacă fac ceva care apoi nu îmi mai place, nu este o problemă pentru că pot picta altceva deasupra a doua zi”, mai spune artista.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod