A transformat podul de coșmar al casei într-un dressing de vis pentru soția sa. Imaginile au devenit virale

În aproape toate filmele horror podurile sunt locuri suspecte, adesea bântuite sau locuite de personaje malefice. Iar unele poduri chiar arată așa și în viața reală. Însă când le privim dintr-o perspectivă pragmatică, podurile sunt adevărate comori, dacă ajung pe mâinile unor oameni pricepuți.
Un exemplu este cel al unui bărbat care a transformat podul casei sale dintr-un loc de speriat într-un dressing absolut superb pentru soția sa. Transformarea este atât de mare încât imaginile au devenit virale pe Internet. Au apărut și glume cu soțiile care le trimit pozelor soților lor și bat apropo-uri, dar și cu bărbați care se roagă ca partenerele să nu vadă imaginile și să-și dorească același lucru.

Rodolfo Cabrera a avut nevoie de aproximativ trei săptămâni și în jur de 30.000 de dolari pentru a transforma complet podul casei sale.
A meritat? În mod sigur da! Imaginile înainte și după sunt cel puțin spectaculoase și nu este de mirare că au devenit rapid virale. 
 

Citește și: O artistă aflată în carantină și-a pictat întreaga casă. Rezultatul este uimitor! 


Așa cum se spune, cizmarul are pantofii rupți, mecanicul mașina defectă și zugravul casa nevăruită. Era valabil și în cazul lui Rodolfo, care lucrează în construcții de peste 15 ani, dar până de curând nu și-a făcut curaj să-și amenajeze podul.
Bărbatul, originar din Guatemala și stabilit în Maryland, Statele Unite, și-a făcut în urmă cu patru ani propria companie de renovări, numită Remodeling & Design LLC. I-a venit ideea să transforme podul propriei case într-un dressing când a realizat că el și soția sa nu prea au loc unde să-și pună hainele și pantofii. 

Poate că proiectul său ar fi trecut neobservat dacă fiica sa, pe nume Joserin, nu ar fi postat pe Twitter imaginile înainte și după cu podul prăfuit transformat într-un dressing de vis.
Postarea a strâns 440.000 de aprecieri și aproape 70.000 de redistribuiri!

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod