Concurs: Ești talentat în arta cuvintelor? Te premiem!

Ești talentat? Îți dorești să-ți faci vocea auzită? Sau poate vrei să devii un blogger cunoscut? Îți oferim posibilitatea să publici un articol pe eva.ro!

Ce trebuie să faci?


Scrie un articol despre relații, psihologie sau parenting, iar noi te premiem! Nu vrem să-ți limităm creativitatea, însă pentru a participa la concurs, trebuie să respecți câteva reguli:

1. Lungimea articolului

Nu-ți cerem un maximum de cuvinte, însă ai grijă ca articolul tău să aibă cel puțin 500 de cuvinte. 

2. Evită rasismul, instigarea la violență și promovarea alcoolului sau substanțelor interzise

Atunci când ești blogger ai puterea de a influența oamenii, așa că evită lucrurile negative. Gândește-te ce vrei să transmiți cititorilor, apoi dă-ți frâu liber gândurilor și scrie-le într-un document Word sau Notepad. 

3. Atenție la gramatică

Ne plac textele scrise corect gramatical, însă dacă îți scapă o virgulă, promitem că vom corecta. Știm cum e atunci când entuziasmul pune stăpânire pe tine, așa că vom fi îngăduitori. Totuși, articolele cu greșeli gramaticale majore nu vor fi luate în calcul. 

4. Nu folosi cuvinte licențioase

Eva.ro este o comunitate de oameni cool și înțelegători, însă chiar și așa, cuvintele licențioase nu ne plac. În plus, nu vrei să-ți asociezi nici tu numele cu un text indecent, nu-i așa?

5. Evită reclama de produse și/sau servicii

Ne dorim ca tu să ajungi în inimile cititorilor, ori să fim serioși! Cine nu e sătul de reclamă?

6. Să ai peste 18 ani

Știm că talentul n-are vârstă, însă blogging-ul înseamnă și experiență de viață. Altfel cum ai putea da sfaturi utile?

7. Conținutul trebuie să fie original

Articolele copiate nu vor fi luate în calcul.

8. Trimite textul tău la adresa de e-mail cosmina@eva.ro

La subiectul e-mailului te rugăm să scrii numele tău complet (astfel îți vom găsi datele de contact mai ușor), iar în interiorul articolului scrie-ne numărul tău de telefon și că ești de acord să cedezi drepturile de autor pentru eva.ro.

Ce facem noi pentru tine?

 

1. Citim, edităm și publicăm articolul pe site-ul eva.ro

Toate articolele care respectă regulile de mai sus vor fi publicate pe 15 februarie 2018 la ora 19:00, apoi le postăm pe pagina de Facebook Eva până pe 1 martie. 

2. Premiem primele 3 cele mai citite articole

Pe 1 martie 2018 anunțăm câștigătorii! Verificăm în Google Analytics care au fost cele mai citite articole, apoi anunțăm cu un print screen care sunt cele 3 articole câștigătoare!

3. Ce îți oferim?

Punem la bătaie 3 premii, după cum urmează:
Locul I: Un set Babyliss format din bigudiuri, portfard și perie de păr
Locul II: Două produse Or Professional Cosmetics, Evening renewing Cream și Lifting nutrient cream mask
Locul III: Un set cu 6 lacuri de unghii Jessica Nude Collection Silhouette

P.S. Există posibilitatea să apară dragoste la prima citire între noi, așa că nu e exclus să ne dorim să lucrăm cu tine! Și cum se apropie 1 martie, premiile sunt numai bune și pentru bărbații care vor să ofere un cadou inedit celor mai importante femei din viața lui!
 
Utilizatorul câștigător garantează față de IMedia că articolele în întregime sunt creația sa, sunt originale, deține toate drepturile asupra lor, sunt create cu respectarea tuturor prevederilor legale în materie, şi că prin realizarea acestor articole nu sunt prejudiciate în orice mod drepturile sau interesele legale ale unor terțe persoane. IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea. Utilizatorul câștigător este singurul răspunzător faţă de orice tertă persoană pentru eventualele prejudicii directe, indirecte, materiale sau morale cauzate prin încălcări ale unor drepturi de proprietate intelectuală ale altor persoane sau pentru orice efecte juridice derivând din aceasta, si se obligă să suporte orice cheltuieli la care ar fi obligat IMedia în urma unor eventuale pretenții ale unor terțe persoane cu privire la articole în întregime sau doar pentru o parte a acestora. 
 
Succes!
Echipa Eva.ro 
 
UPDATE 15 februarie: 

Pentru acest concurs nu te mai poți înscrie (însă fii cu ochii pe noi, vom face altele). 
Mâine, pe 16 februarie, vom promova în fiecare zi câte două articole, timp de 24 de ore fiecare, până când toate articolele primite vor fi promovate în mod egal, iar pe 1 martie anunțăm câștigătorul! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod