Cel mai bun sfat pentru bărbaţi

Mare grijă să ai. Nu-i face asta. Mai bine spus, nu-ţi face asta! Indiferent din ce motiv e supărată, nu o lăsa să pună capul plin de griji pe pernă, o va umple de lacrimi.
Nu contează cum şi în ce fel, fă-o să zâmbească. Fă-o să uite! Perna aia e pentru altceva, pentru somn lin şi vise frumoase. Nu pentru lacrimi.

Se zice că nu e bine să-ţi duci frustrările şi grijile în pat, seara. Nimeni nu ar trebui să adoarmă supărat. Nimeni nu trebuie să ducă problemele în somn, acolo unde deseori ne pierdem de realitate şi poate e momentul în care ne odihnim.

Nu o lăsa să plângă acolo unde ar trebui să zâmbească ţinută în braţe.


Se va trezi în acelaşi întuneric în care s-a culcat, cu urmele lacrimilor vărsate, ochii ei părând chiar mai frumoşi, însă dacă te uiţi mai bine, vei vedea toate cuvintele nespuse.

Strânge-o în braţe cât de tare poţi.


Oferă-i alea două braţe de care are atât de multă nevoie. Oferă-i cuvinte de care ştii că e îndrăgostită şi la care nu rezistă şi va arunca un zâmbet.
Ofer-i ceva dulce, femeile se pierd între îngheţată şi probleme. Ea vrea să ştie că eşti acolo, lângă ea, indiferent de ce s-ar întâmpla. Indiferent.
Nu o lăsa să adoarmă supărată, ci las-o să adoarmă zâmbind în braţele tale, visând la voi. La voi doi! 
Nu fă asta. Nu fi indiferent faţă de ea şi emoţiile ei. Emoţii care provoacă stări puternice şi atunci, femeia, e în stare de orice. Dă-i o mână, poate două, de ajutor. Un sărut pe frunte şi dacă plânge din vina ta, cere-ţi scuze, te va ierta. Dacă plânge din alt motiv, spune-i că îi eşti alături şi îi vei fi mereu, atât cât ea îţi va permite.

Poate aţi mai auzit asta, dragi bărbaţi, dar aş vrea să mă asigur că ajunge la voi 
mesajul! Femeia, trebuie iubită, nu înţeleasă.
Şi dacă îţi vine seara, acasă, plângând, nu o asalta cu fel şi fel de întrebări. Ia-i trupul firav în braţe, acoperă-i buzele tremurânde de săruturi dulci şi vei vedea că singură ţi se va destăinui. Va face asta atunci când e sigură că nu o vei judeca şi că eşti acolo pentru ea. 

Femeile plâng des. Ştiţi de ce? De prea mult. De prea multă putere, forţă, energie şi dragoste. Pun pasiune în tot ce fac. Îşi lasă toată energia şi dragostea în proiecte la job şi în relaţiile pe care le au. Se inspiră una pe cealaltă şi se motivează singure. Sunt puternice.
Dar, când e vorba de şters lacrimi, ar fi bine să fii acolo. Să-i săruţi obrajii umezi şi ochii roşii, să-i spui poveşti cu şi despre voi, să-i aduci aminte despre ea zâmbind. Să-i spui că nimic altceva nu contează. 

Să faci toate astea pentru tine şi apoi pentru ea. Dacă ea nu e bine, nici relaţia voastră nu va fi. Aşa că dragule, nu o lăsa să adoarmă supărată!
 
Disclaimer: Acest articol a fost scris de Oana Marina, în urma concursului publicat pe 1 februarie 2018. IMedia nu poate fi trasă la răspundere pentru conținutul articolelor în totalitatea lor sau doar pentru o parte a acestora si este absolvit de orice răspundere civilă sau penală cu privire la acestea. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod