Vino şi înscrie-te până la 1 august la unul dintre cursurile Universul DallesGO şi beneficiezi de o reducere de 20%

În luna iulie încep înscrierile pentru cea de-a cincea serie de cursuri profesionale, ediţie aniversară Universul DallesGO.Şi pentru că, marile reduceri de vară sunt pe val, te aşteptăm până pe 1 august la Palatul Universul să te înscrii şi să te bucuri de reducerea de 20% pentru întregul portofoliu de cursuri after work. Înscrie-te din timp la cele mai atractive cursuri din Bucuresti!
În luna iulie încep înscrierile pentru cea de-a cincea serie de cursuri profesionale, ediţie aniversară Universul DallesGO.Şi pentru că, marile reduceri de vară sunt pe val, te aşteptăm până pe 1 august la Palatul Universul să te înscrii şi să te bucuri de reducerea de 20% pentru întregul portofoliu de cursuri after work.
 
Înscrie-te din timp la cele mai atractive cursuri din Bucuresti!

Încă de la prima ediţie, din anul 2010, cursurile Universul DallesGO au devenit rapid un proiect cultural de referinţă în Bucureşti, atragând peste 400 de cursanţi. Pentru publicul bucureştean, interesat să descopere un mediu creativ şi profesori care să-i motiveze profesional, cursurile interactive after work reprezintă o experienţă alternativă de învăţare care are în centru pasiunea. 

Cursuri: 
 
STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ – cursurile poartă amprenta lui Ovidiu Buta, stilist şi jurnalist de modă care nu mai are nevoie de prezentări. Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare, în construirea stilului personal. În cadrul cursului descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale.

STILISM & TENDINŢE ÎN MODĂ – modulul Avansaţi – printr-un program dinamic şi interactiv, cursanţii au oportunitatea să acumuleze noi experienţe în domeniul stilismului care le vor accelera formarea profesională.
Aceştia vor face cunoştinţă cu echipe profesionale din industrie şi vor efectua vizite de lucru în ateliere de design şi în fabrici ale unora dintre cei mai importanţi producători de textile şi marochinărie. 
 
ADVERTISING – Alături de Sorin Psatta, unul dintre veteranii publicităţii româneşti, cu aproape 18 ani vechime în branşă, cursanţii descoperă cum se construieşte, cum se măsoară şi cum se întreţine un brand. Cursurile sunt destinate celor interesaţi să înţeleagă mecanismele unei agenţii de publicitate şi factorii care condiţionează succesul unei campanii integrate de comunicare. Sorin Psatta şi-a început activitatea în 1994 ca Research Manager la Graffiti, iar din 2008 funcţionează ca Integrated Communication Director pe întregul grup BBDO România. De-a lungul anilor, a lucrat pentru zeci de clienți locali ori internaţionali, obținând numeroase premii Effie şi Ad'Or. 

RELAŢII PUBLICE – RALUCA ANTONESCU are experienţă în domeniul relaţiilor publice de peste zece ani. După ce a lucrat cu succes într-o firmă de PR pentru companii de FMCG şi  cu profil financiar, a decis să pornească pe cont propriu şi a fondat propria agenţie de relaţii publice, ce livrează servicii de consultanţă clienţilor din domeniile design, arhitectură şi construcţii. Cursul Ralucăi te introduce în secretele relaţiilor publice, corporate affairs, lobby, B2B, fund-raising, sponsorship audit etc.

JURNALISM – într-o lume a informaţiei şi a breaking news-ului, cursul parcurge drumul de la o idee până la un articol cu şanse de a fi publicat.
Participanţii învaţă tehnici de redactare şi de documentare în realizarea de portrete, reportaje şi interviuri sub îndrumarea Cristinei Stănciulescu, ce ocupă poziţia de publisher în cadrul grupului Ringier pentru revistele VIVA!, Avantaje, Unica, Psychologies, Baby şi Joy. 

DESIGN INTERIOR – Arh. Dorin-Ştefan Adam este lector doctor arhitect şi predă la atelierul de proiectare, în cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu". Activează în domeniul arhitecturii încă de la finalizarea studiilor, deschizându-şi propriul birou de arhitectură. Cursul său oferă ocazia de a învăţa şi a pune în practică regulile de ambientare a interioarelor şi de selectare a finisajelor. Pe lângă workshop-urile “how to”, cursanţii vor descoperi stilurile de design şi arhitectură consacrate şi vor realiza planuri de amenajare interioară.

MAKE-UP – Alina Brăilescu, make-up artist-ul preferat al designerilor români, dezvăluie, timp de trei luni, trucurile unui machiaj sofisticat şi tendinţele în frumuseţe şi îngrijire personală. Cursul permite cursanţilor să descopere modul în care trăsăturile pot fi puse în valoare prin culoare şi prin arta machiajului. 

MAKE-UP – modulul Avansaţi – oferă oportunitatea specializării profesionale, acordând la finalul celor 12 sedinţe săptămânale diplome acreditate.
Cursul pregăteşte persoanele care îşi doresc o carieră de make-up artist prin familiarizarea cu tehnici avansate de machiaj profesional folosite în cadrul prezentărilor de modă, şedinţelor foto, în televiziune, în teatru şi în cinematografie. 
Partener: Melkior

HAIRSTYLING – cursul constituie primul modul de specializare, fiind destinat atât celor care vor să-şi construiască o carieră în domeniu, cât şi celor care vor să descopere formule de tratament şi de styling a părului. Cursanţii primesc consultaţii personalizate şi descoperă ultimele tendinţe în haircut, styling şi colorare în acord cu trăsăturile lor, sub îndrumarea specialistului Rodica Sandu, unul dintre cei mai experimentaţi traineri din echipa Matrix by L’Oreal.
Partener: Matrix

FOTOGRAFIE – Numele lui Cornel Lazia este un nume mereu în atenția celor captivaţi de fotografia de modă. În portofoliul său se numără atât pictoriale publicate în cele mai importante reviste glossy, cât şi expoziţii de autor în cadrul galeriilor de artă contemporană. Alături de Cornel, cursanţii vor parcurge 12 săptămâni de workshopuri de tehnică şi artă fotografică. Fotografii amatori vor putea să-şi îmbunătăţească stilul şi calitatea imaginilor exersând într-un studio foto profesionist.

HOME IMPROVEMENT & DIY (Do It Yourself) –  destinat celor care îşi doresc să afle, pas cu pas, cum se concepe şi se pune în practică o amenajare de interior reuşită şi personalizată.
La finalul celor 12 săptămâni, cursanţii vor reuşi să schiţeze un plan coerent de îmbunătăţire a propriei locuinţe, sub îndrumarea Andreei Mureşan, ale cărei preocupări se leagă de domeniul amenajărilor interioare de aproape 17 ani. 

Programul cursurilor Universul DallesGo permite accesul studenților, dar și al profesioniștilor, toate începând cu ora 18:30. Fiecare curs include 12 întâlniri săptămânale.

Reducerea de 20% se aplică pentru înscrierile făcute până pe data de 1 august, în clădirea Universul din strada Ion Brezoianu, nr. 23-25, etajul 5, de luni până vineri, în intervalul 12:00-19:00. Mai multe detalii găsiţi pe www.dallesgo.ro, sau la numărul de telefon 0769 041 711.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod