BACALAUREAT 2012: Justin Bieber a terminat liceul

Cântăreţul canadian a obţinut diploma de încheiere a studiilor la un liceu catolic din Stratford (Ontario), oraşul său natal, a anunţat luni directorul instituţiei de învăţământ, citat de AFP.
Cântăreţul canadian a obţinut diploma de încheiere a studiilor la un liceu catolic din Stratford (Ontario), oraşul său natal, a anunţat luni directorul școlii.

Cântăreţul în vârstă de 18 ani, devenit star internaţional după ce a fost descoperit pe internet, a îndeplinit toate condiţiile ca să obţină diploma pentru învăţământul secundar din provincia Ontario, a precizat într-un mesaj electronic trimis agentiei France Presse de Tim Doherty, directorul liceului catolic St Michael din Stratford.

Aceasta nu a oferit însă detalii despre situaţia şcolară a lui Justin Bieber.

Directorul liceului a menţionat că idolul adolescentelor din lumea întreagă nu a fost prezent la ceremonia de acordare a diplomelor de absolvire, desfăşurată pe 28 iunie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod