Perna muzicala - adormi pe muzica ta!

Spre deosebire de perna gonflabila prezentata aici, cele doua perne "audio" disponibile pe site-ul Gadgetbox.ro sunt fabricate din materiale mult mai confortabile. Prima dintre ele arata ca o perna normala, avand dimensiunile 73x48 cm si poti conecta la ea orice player, de la cel incorporat in telefonul mobil pana la CD player, DVD player, iPod sau laptop.

Sistemul audio este complet integrat in interiorul pernei si folosind-o, ai marele avantaj ca nu vei deranja pe nimeni cu muzica ta.
Ca sa nu te trezesti nici tu din cauza muzicii odata ce ai adormit, sistemul audio se inchide automat dupa ce termina de redat melodiile sau fisierele selectate de tine. Asa ca nu mai trebuie sa stai cu grija ca nu ai oprit muzica, perna Sound Asleep se va opri singura.
Curatarea pernei se face cu o carpa umeda, iar apoi trebuie sa o lasi la aer ca sa se usuce.

Pretul pernei clasice este de 109 lei si o gasesti aici.

Cea de-a doua perna este fabricata dintr-o spuma cu memoria formei, care  permite "copierea" perfecta a conturului gatului si capului, astfel ca pozitia in timpul somnului va fi foarte relaxanta si te va scuti pe viitor de dureri.
Multumita canalelor care sunt dispuse transversal in interiorul pernei, doar tu vei auzi sunetele care ies din perna. Aceasta perna are dimensiunile 49 x 30 cm si costa 190 de lei. O gasesti tot pe Gadgetbox.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod