Perna muzicala

Perna muzicala este, de fapt, o boxa gonflabila care se conecteaza la orice sursa de muzica (de exemplu, un MP3 player). Alimentata cu patru baterii tip AAA, perna asigura 10 ore de muzica...
Perna muzicala este, de fapt, o boxa gonflabila care se conecteaza la orice sursa de muzica (de exemplu, un MP3 player). Alimentata cu patru baterii tip AAA, perna asigura 10 ore de muzica in timpul somnului pentru melomanii care nu vor sa se desparta nici in timpul somnului de muzica preferata sau pentru insomniacii care au nevoie sa asculte cateva melodii - sau chiar mai multe - inainte sa adoarma.

Persoanele care asculta muzica inainte de a adormi sunt mai relaxate, iar muzica imbunatateste calitatea somnului - asta se sustine pe site-ul care vinde aceste perne muzicale.

Tot ce trebuie sa faci pentru a adormi pe melodiile preferate este sa conectezi perna gonflabila la un MP3 player si gata! Te poti bucura de 10 ore de relaxare.
Totul este sa fie de acord cu playlist-ul ales si cel sau cea cu care imparti patul...

Atunci cand este umflata, perna muzicala are dimensiunile de 465 x 250 x 80 milimetri si o greutate de 280 de grame. Perna este livrata cu o mica pompa gonflabila.

Perna muzicala este disponibila in doua culori - roz si albastru - si poate fi comandata, contra sumei de 23 de dolari (inclusiv taxele postale), adica aproximativ 53 de lei, de pe site-ul www.gadget4all.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod