Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman

Facebook Twitter Comenteaza
Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman

In perioada 18 - 20 aprilie, intre orele 10.00 - 19.00, la Muzeul Taranului Roman se desfasoara Targul de Florii. Aici poti intalni mesteri si mestesugari, negustri si breslasi din toate zonele tarii cu oale, linguri, cauce si ibrice de alama; cu ii si marame; cu scoarte si cergi; cu icoane si pristolnice.

Printre produsele culinare, aici poti gasi o multitudine de oua incondeiate, pite armenesti cu praz, branza si ou, cozonaci si tot felul de cofeturi.

La capitolul bauturi exista suc de mere si traditionala tuica.
Cand vei ajunge in acest loc este obligatoriu sa nu ratezi zona de flori si ierburi de leac.

In afara acestora, in cadrul acestui eveniment vei avea parte si cateva surprize, care se incadreaza in zona de divertisment, dupa cum urmeaza:

  • Sambata, de la 10.00 - 12.00 - Sala Foaier se vor desfasura demonstratii si concursuri de incondeiat oua pentru copii;
  • Sambata si duminica, de la 14.00 - 15.30, trupa Dell' Arte ofera copiilor si adultilor "Lapte dulce", un spectacol de teatru de animatie neconventional, cu marionete si papusi;
  • Vineri de la ora 15.00 si duminica de la 13.00, la Clubul Taranului, Boatea Pindului va da o reprezentatie de muzica armeneasca;
  • Sambata si duminca va canta fanfara de la Lapusnicu Mare din judetul Caras-Severin;
  • Sambata va exista loc de popas cu sarmale si duminica placintele lui Lazar; peste fript la gratar, saramura si vin.

Pretul biletului pentru acest eveniment este cuprins intre 4 si 2 lei, cu reducere pentru elevi, studenti si pensionari.
Parteneri ai evenimentului sunt Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Cultuala, Centrul de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare a Municipiului Bucuresti, Primaria Sectorului 1, RATB, Metrorex si Clubul Taranului Roman.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod